15 - 20 min

2-3 henkilölle

RUOKAISA SALAATTI: LEHTIKAALI-MANGO & PAAHDETTU TOFU

Ihanan värikäs salaatti, jonka pohjana ovat kotimaiset raitajuuri ja lehtikaali sekä espanjalainen mango. Pisteenä i:n päällä paahdettu marinoitu tai savunmakuinen tofu. Ruokaisa vegaaninen salde, maistuis varmaan sullekin!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu

100g

lehtikaalia

2rkl

öljyä

2

valkosipulia silputtuna

Ripaus suolaa

2rkl

sitruunamehua

½

mango

8-10

kirsikkatomaattia

1kpl

raitajuurta

2dl

edamame papuja

5kpl

retiisejä

Kourallinen versoja tai muuta salaattia

2-3rkl

öljyä paistamiseen

1tl

soijakastiketta

Näin valmistat

  • Revi pesty lehtikaali.
  • Lisää joukkoon 2rkl öljyä, valkosipuli, suola ja sitruunamehu. Sekoita hyvin.
  • Siivuta mango ja tomaatit ja raitajuuri.
  • Lisää salaattiin versoja, edamame pavut ja muut raaka-aineet.
  • Avaa tofupaketti ja kuivaa se hyvin.
  • Murenna tai kuutioi tofu kuivalle pannulle.
  • Paista 3 min ja lisää 2 rkl öljyä ja 1 tl soijakastiketta.
  • – Rakenna salaattiannos – ​
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.