15 - 20 min
2-3 henkilölle
RUOKAISA SALAATTI: LEHTIKAALI-MANGO & PAAHDETTU TOFU
Ihanan värikäs salaatti, jonka pohjana ovat kotimaiset raitajuuri ja lehtikaali sekä espanjalainen mango. Pisteenä i:n päällä paahdettu marinoitu tai savunmakuinen tofu. Ruokaisa vegaaninen salde, maistuis varmaan sullekin!
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
100g
lehtikaalia
2rkl
öljyä
2
valkosipulia silputtuna
Ripaus suolaa
2rkl
sitruunamehua
½
mango
8-10
kirsikkatomaattia
1kpl
raitajuurta
2dl
edamame papuja
5kpl
retiisejä
Kourallinen versoja tai muuta salaattia
2-3rkl
öljyä paistamiseen
1tl
soijakastiketta
Näin valmistat
- Revi pesty lehtikaali.
- Lisää joukkoon 2rkl öljyä, valkosipuli, suola ja sitruunamehu. Sekoita hyvin.
- Siivuta mango ja tomaatit ja raitajuuri.
- Lisää salaattiin versoja, edamame pavut ja muut raaka-aineet.
- Avaa tofupaketti ja kuivaa se hyvin.
- Murenna tai kuutioi tofu kuivalle pannulle.
- Paista 3 min ja lisää 2 rkl öljyä ja 1 tl soijakastiketta.
- – Rakenna salaattiannos –