RUOKAISA SALAATTI: LEHTIKAALI-MANGO & PAAHDETTU TOFU

(5)
2-3 henkilölle
Ihanan värikäs salaatti, jonka pohjana ovat kotimaiset raitajuuri ja lehtikaali sekä espanjalainen mango. Pisteenä i:n päällä paahdettu marinoitu tai savunmakuinen tofu. Ruokaisa vegaaninen salde, maistuis varmaan sullekin!
Katso video

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
100 g lehtikaalia
2 rkl öljyä
2 valkosipulia silputtuna
Ripaus suolaa
2 rkl sitruunamehua
½ mango
8-10 kirsikkatomaattia
1 kpl raitajuurta
2 dl edamame papuja
5 kpl retiisejä
Kourallinen versoja tai muuta salaattia
2-3 rkl öljyä paistamiseen
1 tl soijakastiketta

Näin valmistat

Revi pesty lehtikaali.

Lisää joukkoon 2rkl öljyä, valkosipuli, suola ja sitruunamehu. Sekoita hyvin.

Siivuta mango ja tomaatit ja raitajuuri.

Lisää salaattiin versoja, edamame pavut ja muut raaka-aineet.

Avaa tofupaketti ja kuivaa se hyvin.

Murenna tai kuutioi tofu kuivalle pannulle.

Paista 3 min ja lisää 2 rkl öljyä ja 1 tl soijakastiketta.

– Rakenna salaattiannos – ​

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme