15 - 20 min

2-3 henkilölle

RUOKAISA SALAATTI: LEHTIKAALI-MANGO & PAAHDETTU TOFU

Ihanan värikäs salaatti, jonka pohjana ovat kotimaiset raitajuuri ja lehtikaali sekä espanjalainen mango. Pisteenä i:n päällä paahdettu marinoitu tai savunmakuinen tofu. Ruokaisa vegaaninen salde, maistuis varmaan sullekin!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu

100g

lehtikaalia

2rkl

öljyä

2

valkosipulia silputtuna

Ripaus suolaa

2rkl

sitruunamehua

½

mango

8-10

kirsikkatomaattia

1kpl

raitajuurta

2dl

edamame papuja

5kpl

retiisejä

Kourallinen versoja tai muuta salaattia

2-3rkl

öljyä paistamiseen

1tl

soijakastiketta

Näin valmistat

  • Revi pesty lehtikaali.
  • Lisää joukkoon 2rkl öljyä, valkosipuli, suola ja sitruunamehu. Sekoita hyvin.
  • Siivuta mango ja tomaatit ja raitajuuri.
  • Lisää salaattiin versoja, edamame pavut ja muut raaka-aineet.
  • Avaa tofupaketti ja kuivaa se hyvin.
  • Murenna tai kuutioi tofu kuivalle pannulle.
  • Paista 3 min ja lisää 2 rkl öljyä ja 1 tl soijakastiketta.
  • – Rakenna salaattiannos – ​
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu