RUOKAISA SALAATTI: LEHTIKAALI-MANGO & PAAHDETTU TOFU
- Määrä:
- 2-3 henkilölle
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit
Ihanan värikäs salaatti, jonka pohjana ovat kotimaiset raitajuuri ja lehtikaali sekä espanjalainen mango. Pisteenä i:n päällä paahdettu marinoitu tai savunmakuinen tofu. Ruokaisa vegaaninen salde, maistuis varmaan sullekin!
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
- 100 g lehtikaalia
- 2 rkl öljyä
- 2 valkosipulia silputtuna
- Ripaus suolaa
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ mango
- 8-10 kirsikkatomaattia
- 1 kpl raitajuurta
- 2 dl edamame papuja
- 5 kpl retiisejä
- Kourallinen versoja tai muuta salaattia
- 2-3 rkl öljyä paistamiseen
- 1 tl soijakastiketta
RUOKAISA SALAATTI: LEHTIKAALI-MANGO & PAAHDETTU TOFU ohje
Revi pesty lehtikaali.
Lisää joukkoon 2rkl öljyä, valkosipuli, suola ja sitruunamehu. Sekoita hyvin.
Siivuta mango ja tomaatit ja raitajuuri.
Lisää salaattiin versoja, edamame pavut ja muut raaka-aineet.
Avaa tofupaketti ja kuivaa se hyvin.
Murenna tai kuutioi tofu kuivalle pannulle.
Paista 3 min ja lisää 2 rkl öljyä ja 1 tl soijakastiketta.
- Rakenna salaattiannos -
-
Arvostele resepti
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.