Värikäs kasvispaistos pannulla, proteiinina tempe. Värikäs kasvispaistos pannulla, proteiinina tempe. '

2annosta

NOPEA KASVISPAISTOS TEMPELLÄ

Ruokavinkki

Tässä paistoksessa proteiini tulee tempestä. Oletko jo kokeillut monipuolista tempeä, joka on valmistettu soijapavuista, härkäpavuista tai herneistä? Rakenteeltaan ja maultaan miellyttävä tempe on ryhdikäs ja sen suutuntuma on erinomainen. Voit maustaa sen miten tahdot. Tempe maustetaan kuitenkin paiston loppuvaiheessa joko kuivamausteilla tai erilaisilla maustekastikkeilla.

Reseptin punaisen kiinankaalin voit korvata halutessasi kokonaan lehtikaalilla, vihreällä kiinankaalilla, paksoilla tai pinaatilla.

Kokeile ja ihastu! Tämän reseptin kokkasi teille Hellapoliisi!

Näitä tarvitset

125g

Kotimainen Jalotempe Original Soijapaputempe, Jalotempe Härkäpapu TAI Jalotempe Herne

300g

punaista tai vihreää kiinankaalia, paksoita tai pinaattia

2

porkkanaa

2-3

valkosipulinkynttä

punainen mieto chili

2-3rkl

rypsi- tai avokadoöljyä

mustapippuria myllystä

2-3rkl

soijakastiketta tai maun mukaan

2rkl

rypsi- tai avokadoöljyä

Lisäksi (valinnainen):

riisiä tai kvinoaa

Näin valmistat

  • Huuhtele lehtikaalin lehdet ja kuivaa hyvin. Poista kova lehtiruoti ja leikkaa lehtiosat reiluiksi paloiksi. Leikkaa kiinankaali pituussuunnassa reiluiksi suikaleiksi.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chili.
  • Kuumenna öljy isolla pannulla ja laita pannulle ensin lehtikaali ja kiinankaali, paksoi tai pinaatti ja porkkanapalat ja kääntele hetki kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes ne alkavat kutistua. Nosta sivuun. Paloittele tempe pieniksi kuutioiksi ja kuumenna öljy pannulla. Lisää sitten valkosipuli ja chili ja tempekuutiot. Kääntele kovalla lämmöllä hetki, kunnes tempe on saanut väriä ja on hieman rapea pinnaltaan.
  • Mausta mustapippurilla ja soijakastikkeella. Lisää aiemmin paistetut ainekset, kuumenna ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa soijakastiketta.
  • Tarjoa sellaisenaan tai keitetyn riisin kanssa.

Vinkkejä tempen paistamiseen!

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.