SAMETTINEN PUNAJUURISOSEKEITTO RAPEILLA TOFU-PAAHTOPALOILLA
Ainesosat
Näin valmistat
Kuori punajuuret, perunat, sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko kaikki reiluiksi paloiksi isoon kattilaan. Lisää öljy ja paista kasviksia hetki kattilan pohjalla koko aika käännellen. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 30 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä. Lisää kerma ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää lopuksi siirappi, timjami sekä suola ja mustapippuria. Sekoita hyvin ja tarkista maku.
Valmista tofu: Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita valmiiksi maustetut Paahtopalat paistumaan 3-4 minuutiksi. Kääntele tofuja. Vähennä lämpöä ja paista tofuja niin kauan, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Tarjoa sosekeitto paahdetun Jalotofun ja kaurafraichen kera.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut