(1)

KALATON KEITTO SAVUTOFULLA

Kalakeitto. Tai siis kalaton keitto, valmistuu yhtä helposti ja maistuvasti kasvipohjaisista aineksista. Kylmäsavustettu tofu ja kaurakerma takaavat herkullisen lopputuloksen!

Ruokavinkki

”Itselleni ilmastoystävällisyys ruokavaliossa ei tarkoita luopumista asioista, vaan pikemminkin vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia.”

MERLE SOPPELA
Ex-alppihiihtäjä, POW-lähettiläs

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu (300 g)

1l

vettä

1 1/2

kasvisliemikuutiota

5-8

maustepippuria

1

sipuli

2

valkosipulikynttä

8

perunaa

5

porkkanaa

2prk

kaurakermaa

6rkl

öljyä

suolaa

Näin valmistat

  • Kuumenna kattilassa 3 rkl öljyä, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Paista hetki.
  • Lisää pilkotut perunat, vesi, kasvisliemikuutio, maustepippuri sekä suolaa maun mukaan. Kun keitto kiehuu, lisää porkkanat. Keitä kypsäksi.
  • Kuumenna paistinpannu. Pilko Jalotofu suorakaiteiksi, paahda hetki kuumalla ja kuivalla pannulla että tofu saa väriä.Lisää 3 rkl öljyä ja paista kullanruskeiksi.
  • Lisää keittoon kaura ja Jalotofut, kiehauta. Tarjoile hienonnetun tillin, purjon sekä saaristolaisleivän kera.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu