KALATON KEITTO SAVUTOFULLA
”Itselleni ilmastoystävällisyys ruokavaliossa ei tarkoita luopumista asioista, vaan pikemminkin vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia.”
MERLE SOPPELA
Ex-alppihiihtäjä, POW-lähettiläs
Ainesosat
Koristeluun: tilliä, purjo- tai kevätsipulia
Näin valmistat
Kuumenna kattilassa 3 rkl öljyä, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Paista hetki.
Lisää pilkotut perunat, vesi, kasvisliemikuutio, maustepippuri sekä suolaa maun mukaan. Kun keitto kiehuu, lisää porkkanat. Keitä kypsäksi.
Kuumenna paistinpannu. Pilko Jalotofu suorakaiteiksi, paahda hetki kuumalla ja kuivalla pannulla että tofu saa väriä.Lisää 3 rkl öljyä ja paista kullanruskeiksi.
Lisää keittoon Aito Kauraruoka ja Jalotofut, kiehauta. Tarjoile hienonnetun tillin, purjon sekä saaristolaisleivän kera.
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Senja says:
Tästä tuli minun uusi lemppari ruoka