KALATON KEITTO SAVUTOFULLA

(5)
Kalakeitto. Tai siis kalaton keitto, valmistuu yhtä helposti ja maistuvasti kasvipohjaisista aineksista. Kylmäsavustettu tofu ja kaurakerma takaavat herkullisen lopputuloksen!
Katso video

”Itselleni ilmastoystävällisyys ruokavaliossa ei tarkoita luopumista asioista, vaan pikemminkin vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia.”

MERLE SOPPELA
Ex-alppihiihtäjä, POW-lähettiläs

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Kylmäsavu (300 g)
1 l vettä
1 1/2 kasvisliemikuutiota
5-8 maustepippuria
1 sipuli
2 valkosipulikynttä
8 perunaa
5 porkkanaa
2 prk kaurakermaa
6 rkl öljyä
suolaa

Koristeluun: tilliä, purjo- tai kevätsipulia

Näin valmistat

Kuumenna kattilassa 3 rkl öljyä, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Paista hetki.

Lisää pilkotut perunat, vesi, kasvisliemikuutio, maustepippuri sekä suolaa maun mukaan. Kun keitto kiehuu, lisää porkkanat. Keitä kypsäksi.

Kuumenna paistinpannu. Pilko Jalotofu suorakaiteiksi, paahda hetki kuumalla ja kuivalla pannulla että tofu saa väriä.Lisää 3 rkl öljyä ja paista kullanruskeiksi.

Lisää keittoon Aito Kauraruoka ja Jalotofut, kiehauta. Tarjoile hienonnetun tillin, purjon sekä saaristolaisleivän kera.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme