30 min

(6)

KALATON KEITTO SAVUTOFULLA

Kalakeitto. Tai siis kalaton keitto, valmistuu yhtä helposti ja maistuvasti kasvipohjaisista aineksista. Kylmäsavustettu tofu ja kaurakerma takaavat herkullisen lopputuloksen!

MerellinenResepti

kalatonkeitto

Kalaton resepti

Ruokavinkki

”Itselleni ilmastoystävällisyys ruokavaliossa ei tarkoita luopumista asioista, vaan pikemminkin vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia.”

MERLE SOPPELA
Ex-alppihiihtäjä, POW-lähettiläs

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu (300 g)

1l

vettä

1 1/2

kasvisliemikuutiota

5-8

maustepippuria

1

sipuli

2

valkosipulinkynttä

8

perunaa

5

pientä porkkanaa

2prk

kaurakermaa

2+2rkl

öljyä paistamiseen

suolaa

Näin valmistat

  • Kuumenna kattilassa 2 rkl öljyä, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Paista hetki.
  • Lisää pilkotut perunat, porkkanat, vesi, kasvisliemikuutio, maustepippuri sekä suolaa maun mukaan. Keitä kypsäksi.
  • Kuumenna paistinpannu. Pilko Jalotofu suorakaiteiksi, paahda hetki kuumalla ja kuivalla pannulla että tofu saa väriä. Lisää 2 rkl öljyä ja paista kullanruskeiksi.
  • Lisää keittoon kaurakerma ja tofut, kiehauta. Tarjoile hienonnetun tillin ja saaristolaisleivän kera.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.