4

Original soijatempe-bowl ja maapähkinäkastike

VEGEBOWL feat soijatempe - kourallinen kaikkea hyvää!

Näitä tarvitset

SALAATTIPOHJA

1ruukku

jääsalaattia

100g

tuoretta pinaattia

100g

rucolaa

3

porkkanaa

2

raitajuurta

5

retiisiä

300g

broccolinia tai parsakaalia

50g

kirsikkatomaatteja

1rkl

sokeria

½

kurkku

MAAPÄHKINÄKASTIKE

1dl

maapäkinälevitettä

1dl

vettä

2rkl

soijaa

2rkl

limetinmehua

1

limenkuori (luomu)

1rkl

sokeria

LUPIINITEMPE

1pkt

Jalotempe Original Soijatempe ((2x125g))

3rkl

öljyä

3rkl

soijakastiketta

Näin valmistat

  • Laita vesi kiehumaan. Pese salaatti ja kasvikset.
  • Vuole kuorimaveitsellä tai juustohöylällä porkkanastapitkiä siivuja. Leikkaa raitajuuri ja retiisitohuiksi viipaleiksi. Keitä broccolinit kypsiksi niinettä ne jää napakoiksi, huuhtele kylmällä vedellä.
  • Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja kurkku viipaleiksi.
  • Valmista maapähkinäkastike. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Voit lisätä hyppysellisen sormisuolaa kastikkeen päälle tarjoiluvaiheessa tuomaan kastikkeen makuja esiin.
  • Kuumenna pannu, lisää öljy, leikkaa tempeviipaleiksi ja paista kullanruskeaksi. Lisää soija jaota pannu liedeltä pois.
  • Kasaa salaatti kulhoihin. Pohjalle salaatit ja päällekasvikset ja tempe. Kaada päälle maapähkinäkastike ohuena nauhana tai tarjoa erikseen.
  • VINKKI! Voit myös kasata salaatin pitaleivän sisään.

Katso videolta ohjeet tempen paistamiseen

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.