15 - 20 min

4

Original soijatempe-bowl ja maapähkinäkastike

VEGEBOWL feat soijatempe - kourallinen kaikkea hyvää!

Näitä tarvitset

SALAATTIPOHJA

1ruukku

jääsalaattia

100g

tuoretta pinaattia

100g

rucolaa

3

porkkanaa

2

raitajuurta

5

retiisiä

300g

broccolinia tai parsakaalia

50g

kirsikkatomaatteja

1rkl

sokeria

½

kurkku

MAAPÄHKINÄKASTIKE

1dl

maapäkinälevitettä

1dl

vettä

2rkl

soijaa

2rkl

limetinmehua

1

limenkuori (luomu)

1rkl

sokeria

LUPIINITEMPE

1pkt

Jalotempe Original Soijatempe ((2x125g))

3rkl

öljyä

3rkl

soijakastiketta

Näin valmistat

  • Laita vesi kiehumaan. Pese salaatti ja kasvikset.
  • Vuole kuorimaveitsellä tai juustohöylällä porkkanastapitkiä siivuja. Leikkaa raitajuuri ja retiisitohuiksi viipaleiksi. Keitä broccolinit kypsiksi niinettä ne jää napakoiksi, huuhtele kylmällä vedellä.
  • Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja kurkku viipaleiksi.
  • Valmista maapähkinäkastike. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Voit lisätä hyppysellisen sormisuolaa kastikkeen päälle tarjoiluvaiheessa tuomaan kastikkeen makuja esiin.
  • Kuumenna pannu, lisää öljy, leikkaa tempeviipaleiksi ja paista kullanruskeaksi. Lisää soija jaota pannu liedeltä pois.
  • Kasaa salaatti kulhoihin. Pohjalle salaatit ja päällekasvikset ja tempe. Kaada päälle maapähkinäkastike ohuena nauhana tai tarjoa erikseen.
  • VINKKI! Voit myös kasata salaatin pitaleivän sisään.

Katso videolta ohjeet tempen paistamiseen

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu