45 min
4 kpl
TOFU-FLATBREAD KURKKUSALAATILLA
Mehevän rapea tofu-flatbread vie kebabin uudelle tasolle! Valmiiksi maustettu tofu höylätään juustohöylällä ohuiksi siivuiksi ja paistetaan pannulla kullanrapeiksi. Siivut kääritään lämpimän flatbreadin sisään raikkaan kurkkusalaatin kera. Täydellinen yhdistelmä rapeutta, mehevyyttä ja raikkautta.
Ruokavinkki
Voit myös oikaista kaupan valmiilla flatbreadilla tai pitaleivällä!
Näitä tarvitset
Tofu kebab:
1pkt
Jalotofu Teriyaki, Aasia tai Kylmäsavu 300g
1-2rkl
öljyä paistamiseen
Flatbread:
2dl
vettä
1tl
suolaa
5dl
vehnäjauhoja
2rkl
oliiviöljyä
Kurkkusalaatti:
½kpl
kurkku
1kpl
tomaatti
1kpl
avokado
1kpl
valkosipulinkynsi
½prk
turkkilaista jogurttia (200g)
½kpl
sitruunan mehu
suolaa ja pippuria myllystä
tuoretta minttua ja korianteria
Näin valmistat
- Aloita flatbreadin valmistuksella. Sekoita vesi, suola, vehnäjauho ja oliiviöljy kulhossa. Anna levätä puoli tuntia liinan alla. Jaa taikina neljään osaan ja kaulitse ohueksi. Paista kuumalla pannulla öljyssä pari minuuttia per puoli.
- Siivuta teriyaki-tofu juustohöylällä ohuiksi siivuiksi. Paista öljyssä, kunnes tofu saa kauniin kullanruskean värin pintaan.
- Siivuta kurkku ja pilko tomaatti, avokado ja valkosipulin kynsi. Sekoita kulhossa yhdessä turkkilaisen jogurtin, sitruunamehun, suolan, pippurin ja yrttien kera.
Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä