Tofukokkelia ja avokadoa lautasella sekä kuvassa myös kokit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta. Tofukokkelia ja avokadoa lautasella sekä kuvassa myös kokit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta. '

10 min

2:lle

(6)

✅ VIIKON RESEPTI: TOFUKOKKELI

Pehmeä ja täyteläinen tofukokkeli on nautiskelijan tai täyttävää aamiaista tai välipalaa etsivän unelma. Nopea tehdä, ihana syödä! Resepti on kokkikaksikko Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin käsialaa.

📻 Yhteistyössä Ruokatunti-ohjelma

👩‍🍳 Pipsa Hurmerinta & Meri-Tuuli Väntsi

KUUNTELE MITÄ PIPSA JA MERI-TUULI SANOVAT RESEPTISTÄ! 🍆

Ruokavinkki

Tämä tofukokkelin resepti on osa Viikon kasvisresepti -yhteistyötä, jossa paljastamme uuden, suosikkikokkien kehittämän kasvisreseptin viikottain. Reseptien takana ovat ihanat ruokavaikuttajakokit, Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi. Reseptit käydään läpi heidän viihdyttävässä Ruokatunti-radio-ohjelmassaan Radio Helsingissä (podcast-tallenne kuunneltavissa).

  • Osallistu kilpailuun!
    • Testaa uusi kasvisresepti ja osallistu kilpailuun vaikka joka viikko täältä.
  • Kokkausvinkit tofukokkeliin:
    • Kala namak, eli musta mineraalisuola, antaa hämmästyttävän kananmunamaisen maun tofukokkeliin rikkipitoisella maullaan. Ripottele suolaa valmiin kokkelin päälle.
    • Kokeile myös tofukokkeli hummuksella ja päästä viikonlopun luovuutesi valloilleen aamupala- ja brunssikoosteemme kautta!

Näitä tarvitset

200g

Jalotofu Maustamaton

¼tl

kurkumaa

2 rkl

kasvimaitoa

1rkl

margariinia tai voita (ve)

3kpl

kevätsipulia silputtuna varsineen

suolaa

Näin valmistat

  • Sulata margariini paistinpannulla. Lisää kevätsipuli ja anna paistua miedolla lämmöllä. Murenna sillä aikaa tofu kulhossa ja sekoita siihen kurkuma ja suola.
  • Kaada tofu paistinpannulle ja lisää kasvimaito. Paista kunnes tofu lämpenee kauttaaltaan.
  • Tarjoile esimerkiksi tuoreen avokadon kanssa.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.