VEGAANINEN MUNAKOKKELI (IHAN TOTTA!)
Ainesosat
*voit myös korvata sipulijauheet tuoreilla
Näin valmistat
Ota tofu pois pakkauksesta ja leikkaa se pituussuunnassa puoliksi ja aseta palat vierekkäin talouspaperin tai keittiöpyyhkeen keskelle, ja kääri kevyesti paketiksi ja painele kevyesti tofu kuivaksi. Murustele sen jälkeen tofu kulhoon noin etusormen pään kokoisiksi palasiksi.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää tofupalat ruskistumaan. Paista nopeasti ja kuumassa muutama minuutti välillä sekoittaen, kunnes tofu saa rapean pinnan. Ripottele tasaisesti kuivamausteet tofujen päälle ja jatka paistamista. Kaada soijakastike tofujen päälle ja sekoita tasaisesti, kunnes soijakastike on imeytynyt tofupaloihin. Koristele seesaminsiemenillä ja nauti sporttinen aamupala tai lounas hyvillä mielin!
VINKKI: Tarjoile tofumunakas englantilaisittain paahtoleivän ja papujen kera.
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Satu says:
Mausteita voi laittaa vähän enemmänkin koska tofu itsessään melko mautonta ja kannattaa paistaa rapsakka pinta. 🙂 Mutta muuten kivs ja helppo resepti!