15 - 20 min

KEITTIÖMESTARIN SUOSITUS: TOFUN KUIVAMARINOINTI JA GLASEERAUS

Katso huippukokki Sasu Laukkosen (Michelin-kokki) vinkit tofun kuivamarinointiin ja glaseeraukseen!

marinointi

maustaminen

Tofun marinointi

Keittiömestarin suositus 👍🏻

Sasu Laukkonen

🥢 AASIA

Ruokavinkki

Katso myös nämä vinkit ja reseptit tofun marinointiin:

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Maustamaton 270g

1-2rkl

jauhettua viismaustetta (kaneli, fenkoli, sechuaninpippuri, tähtianis, neilikka)

tai

viismausteen voi korvata esim. garam masalalla tms.

2rkl

riisiviinietikkaa

2rkl

miriniä

3rkl

soijaa

2-3rkl

sokeria 

Näin valmistat

  • Leikkaa tofu kahdeksi siivuksi ja painele kuivaksi keittiöpyyhkeen välissä. Kuutio tofu.
  • Sekoita kulhossa viismaustetta kuutioiden pinnoille, paahda tofupalat kuivalla pannulla sekoittaen. Nosta sivuun.
  • Valmista glaseerauskastike sekoittamalla kuumalla pannulla riisiviinietikka, mirini, soija ja sokeri. Ota lämpö pois ja kaada tofukuutiot sekaan. Sekoita ja anna maustua ja imeä makuja noin 5 min. Lisää lempiruokaasi.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.