15 - 20 min

(1)

KEITTIÖMESTARIN SUOSITUS: TOFUN JÄLKIMARINOINTI (Sasu Laukkonen)

Maustamaton tofu on todellinen keittiön moniottelija. Voit marinoimalla loihtia haluamasi makuelämyksen – vain mielikuvitus on rajana! Testaa Michelin-kokki Sasu Laukkosen vinkit tofun jälkimarinointiin. Paista rapeaksi ja lisää lempiruokaasi!

Tofun marinointi

Keittiömestarin suositus 👍🏻

Sasu Laukkonen

🥢 AASIA

marinadi

marinointi

maustaminen

Ruokavinkki

Katso myös nämä suositut reseptit tofun marinointiin:

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Maustamaton 270g

öljyä paistamiseen

1/3dl

riisiviinietikkaa

3rkl

soijaa

1 ½dl

sakea (tai kuivaa sherryä / kiinalaista riisiviinietikkaa)

1

valkosipulinkynsi raastettuna

½

limen kuori raastettuna

Näin valmistat

  • Leikkaa tofu kahdeksi siivuksi ja painele kuivaksi keittiöpyyhkeen välissä. Kuutio tofu tai käytä siivuina. 
  • Kuumenna kuiva paistinpannu ja lisää tofupalat ruskistumaan. Paista  2-3 minuuttia välillä käännellen, kunnes tofu saa hieman pintaa ja viimeinen kosteus katoaa.  Lisää öljy ja jatka hetki paistamista.
  • Sekoita riisiviinietikka, soija ja sake. Sihauta kastike kuumalla pannulla, sammuta liesi. Raasta mukaan valkosipuli ja limen kuori. Anna tofun marinoitua pannussa noin 5-10 minuuttia tofua käännellen. 
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.