30 min
8 vohvelia
TOFUVOHVELIT, KERMAVAAHTOA JA VADELMAHILLOA
Ole aikaasi edellä ja valmista vohvelisi proteiinipitoisina ja täysi kasvipohjaisina pehmeästä (silken) tofusta! Kokkikaksikko Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta kehittivät tämän herkkureseptin, joka maistuu koko perheelle!
📻 Yhteistyössä Ruokatunti-ohjelma
👩🍳 Pipsa Hurmerinta & Meri-Tuuli Väntsi
KUUNTELE MITÄ PIPSA JA MERI-TUULI SANOVAT RESEPTISTÄ!
Ruokavinkki
Nerokkaiden tofuvohveleiden resepti on osa Viikon kasvisresepti -yhteistyötä, jossa paljastamme uuden, suosikkikokkien kehittämän kasvisreseptin viikottain. Reseptien takana ovat ihanat ruokavaikuttajakokit, Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi. Reseptit käydään läpi heidän viihdyttävässä Ruokatunti-radio-ohjelmassaan Radio Helsingissä (podcast-tallenne kuunneltavissa).
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotofu Pehmeä 250g
1,5dl
vettä
1dl
rypsiöljyä
½kpl
sitruunan mehu
2,5dl
vehnäjauhoja
1rkl
sokeria
1tl
leivinjauhetta
½tl
suolaa
rypsiöljyä tai paistomargariinia paistamiseen
Tarjoiluun:
vispattua kermaa (ve)
vadelmahilloa
Näin valmistat
- Sekoita tehosekoittimessa tofu, vesi ja sitruunamehu. Lisää noin puolet öljystä sekaan lopuksi hitaasti sekoittaen.
- Sekoita omassa kulhossaan jauhot, leivinjauhe, suola ja sokeri. Lisää jauhot tofuseokseen ja vatkaa tasaiseksi.
- Paista vohvelit vohveliraudalla, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita. Tarjoa lämpiminä vegaanisen kermavaahdon ja vadelmahillon kanssa.