VEGAANINEN ”CHORIZO” PERUNASALAATTI
Ainesosat
Näin valmistat
Laita uuni lämpiämään 225C asteeseen. Kuori ja pese perunat. Tee perunoista lohkoja ja laita ne kulhoon.
Sekoita perunoiden joukkoon silputtu persilja, oliiviöljy ja mausteet. Kaada uuninpellille ja laita uuniin paistumaan noin 30-35 min.
Kun perunalohkot ovat uunissa, valmista ”chorizo”. Murenna pressattu/kuivattu (marinoitu) tofu pannulle, lisää kaikki mausteet ja loput ainekset. Laita levy kuumenemaan, pudota lämpö keskilämmölle. Sekoittele rauhassa noin 10-15 minuuttia ja ”paahda” tofumurua kunnes mausteet ovat kunnolla tarttuneet.
Anna perunoiden ja Jalotofu ”chorizo” murun jäähtyä ennen perunasalaatin kokoamista. Laita perunat ja ”chorizo” tarjoiluastiaan. Ripottele päälle tuoretta persiljaa ja silputtua punasipulia. Viimeistele limen mehulla ja oliiviöljyllä.
Lisävinkkejä marinoidun Jalotofun käsittelyyn
Lisää videoita YouTube-kanavallamme!Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut