VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: MAUSTA TEMPE NÄIN
Luvattoman nopea resepti, jolla vegaaninen tempe maustetaan niin, että sillä kruunautuu yksi jos toinenkin arkinen (tai juhlava!) kasvisruoka. Suolaisen makea, helposti marinoitu Jalotempe leivälle, salaattiin, curreihin… Testaa ja usko itsekin!
Ruokavinkki
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotempeä (original soija, härkäpapu, herne tai lupiini)
rypsiöljyä/seesamöljyä
2rkl
kecap manista tai 2 rkl soijakastiketta
1rkl
(fariini)sokeria
ripaus chilihiutaleita
Näin valmistat
- PILKO tempe siivuiksi tai kuutioiksi.
- PAISTA runsaassa rypsiöljyssä tai seesamöljyssä samalla tempepaloja käännellen, kunnes ne ruskistuvat.
- MAUSTA Lorauta päälle kecap manis ja rouhi hiukan chilihiutaleita.