10 min

VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: MAUSTA TEMPE NÄIN

Luvattoman nopea resepti, jolla vegaaninen tempe maustetaan niin, että sillä kruunautuu yksi jos toinenkin arkinen (tai juhlava!) kasvisruoka. Suolaisen makea, helposti marinoitu Jalotempe leivälle, salaattiin, curreihin… Testaa ja usko itsekin!

Ruokavinkki

 

 

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotempeä (original soija, härkäpapu, herne tai lupiini)

rypsiöljyä/seesamöljyä

2rkl

kecap manista tai 2 rkl soijakastiketta

1rkl

(fariini)sokeria

ripaus chilihiutaleita

Näin valmistat

  • PILKO tempe siivuiksi tai kuutioiksi.
  • PAISTA runsaassa rypsiöljyssä tai seesamöljyssä samalla tempepaloja käännellen, kunnes ne ruskistuvat.
  • MAUSTA Lorauta päälle kecap manis ja rouhi hiukan chilihiutaleita.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu