VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: MAUSTA TEMPE NÄIN
Ainesosat
Näin valmistat
PILKO tempe siivuiksi tai kuutioiksi.
PAISTA runsaassa rypsiöljyssä tai seesamöljyssä samalla tempepaloja käännellen, kunnes ne ruskistuvat.
MAUSTA Lorauta päälle kecap manis ja rouhi hiukan chilihiutaleita.
Pilko Jalotempe kuutioiksi tai ohuiksi siivuiksi ja paista öljyssä, kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.
Mittaa marinadin ainekset lautaselle ja nosta paistetut Jalotempe-siivut lautaselle ja anna marinadin imeytyä noin 3-5 min. Kääntele siivuja muutaman kerran marinoinnin aikana.
Tarjoa kuutiot salaatin, curryn tai wokin joukossa ja viipaleet esim leivän päällä.
Voit valmistaa tempeä paistettuna, grillattuna, friteerattuna tai keitettynä. Proteiinipitoinen tempe imee hyvin makua itseensä ja on todella monipuolinen raaka-aine ruoanvalmistuksessa. Tempe kypsyy paistinpannulla tai grillissä muutamassa minuutissa.
Vinkki: Lataa Jalotempe-reseptivihko tästä linkistä!
Lisää videoita YouTube-kanavallamme!Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut