VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: MAUSTA TEMPE NÄIN

(5)
Luvattoman nopea resepti, jolla vegaaninen tempe maustetaan niin, että sillä kruunautuu yksi jos toinenkin arkinen (tai juhlava!) kasvisruoka. Suolaisen makea, helposti marinoitu Jalotempe leivälle, salaattiin, curreihin… Testaa ja usko itsekin!
Katso video

 

 

Ainesosat

1 pkt Jalotempeä (original soija, härkäpapu, herne tai lupiini)
rypsiöljyä/seesamöljyä
2 rkl kecap manista tai 2 rkl soijakastiketta
1 rkl (fariini)sokeria
ripaus chilihiutaleita

Näin valmistat

PILKO tempe siivuiksi tai kuutioiksi.

PAISTA runsaassa rypsiöljyssä tai seesamöljyssä samalla tempepaloja käännellen, kunnes ne ruskistuvat.

MAUSTA Lorauta päälle kecap manis ja rouhi hiukan chilihiutaleita.

Pilko Jalotempe kuutioiksi tai ohuiksi siivuiksi ja paista öljyssä, kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.

Mittaa marinadin ainekset lautaselle ja nosta paistetut Jalotempe-siivut lautaselle ja anna marinadin imeytyä noin 3-5 min. Kääntele siivuja muutaman kerran marinoinnin aikana.

Tarjoa kuutiot salaatin, curryn tai wokin joukossa ja viipaleet esim leivän päällä.

Voit valmistaa tempeä paistettuna, grillattuna, friteerattuna tai keitettynä. Proteiinipitoinen tempe imee hyvin makua itseensä ja on todella monipuolinen raaka-aine ruoanvalmistuksessa. Tempe kypsyy paistinpannulla tai grillissä muutamassa minuutissa.

Vinkki: Lataa Jalotempe-reseptivihko tästä linkistä!

Lisää videoita YouTube-kanavallamme!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme