01.04.2020
TofuTips-ruokavinkit
Vegeruoka

Support your local: kasvisruokaa kotiovelle

Arki on muuttunut — meitä kaikkia eri tavoin haastaen (ja samalla opettaen). Ystävämme ravintola-alalla ovat yksi esimerkki heistä, jotka ovat todella kovilla. Vaikka ovet ovatkin kahvila- ja ravintolaruokailijoille lukossa, monet yhteistyöravintoloistamme jatkavat nouto- ja toimitusannoksilla. 

Kahviloiden ja ravintoloiden kotona nautittavat annokset paitsi palauttavat arkeen monen etätyöläisen ja -koululaisen normaalipäivän kohokohdan, eli lounashetken, mutta se on myös synnyttänyt mahtavan #supportyourlocal -ilmiön. <3 

Kasvisruokaa kotona: ravintolavinkit

Ravintolatason lounaat ja päivälliset ilostuttavat halukkaita siis jatkossakin, vaikka itse ruokailu tapahtuukin siinä samassa paikassa missä vietetään vapaa-aikaa, nukutaan yöt, tehdään työt, nähdään kavereita virtuaalisesti ja ehkä jopa treenataankin. Tilanteen edellyttämällä yhteisöllisyyden ja armollisuuden hengellä selviämme tästäkin parhaiten. 

Jalotofu ravintola bowl

Kasvisruokaa kannattaa suosia jo sen terveellisyydenkin takia, ja moni uskaltaakin nyt ehkä rohkeammin testata uusia makuja ja reseptejä, kun iltaisin aikaa on usein enemmän. Parhaat kasvisruokareseptit löydät sivuiltamme, kuten myös viikottain julkaisemamme kasvisruokalistat

Lisäksi kokoamme ja päivitämme tähän blogijuttuun listaa supermaukkaita Jalotofuannoksia valmistavista ravintoloista ympäri Suomen.

Lista ei ainakaan aluksi ole lainkaan kattava, sillä teemme tätä salapoliisityötä etäkonttoreistamme, joten kiitos kun autat meitä täydentämään listaa Jalotofua annoksissaan käyttäviä ravintoloista. Ilmianna tällaisia ravintoloita vaikka laittamalla meille viestiä Facebookissa.

Mistä kasvisruokaa kotona syötäväksi?

ESPOO
Anne’s Vege, FB – terveellistä vegaaniruokaa

HELSINKI
Bar9, FB – italialainen bistro
Farang, FB – modernia kaakkoisaasialaista ruokaa
Fat Ramen, FB – rentoja ramen-nuudeliruokia
Hey Poke, FB – havailijaisia poke bowleja
Levain, FB – rento, hapanjuurileivästään tunnettu ravintolaleipomo
Pobre, FB – modernia filippiiniläistä ruokaa 
Pupu, FB – terveellisiä, ruokaisia salaatteja
Satama Bar & Bistro, FB – rento kortteliravintola
Tokyo Street, FB – japanilaista ruokaa laadukkaista raaka-aineista
Villd, FB – innovatiivinen, villiruokaan erikoistunut vegeravintola

KAUNIAINEN (JA ESPOO)
Lähellä Deli, FB – kotiruokaa lounaalle

OULU
Kolo Lounge, FB – rento kahvila-ravintola


LISÄÄ PAIKKAKUNTIA KAIVATAAN LISTAAN!