VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: SOIJATEMPEN PAISTAMINEN
Ruokavinkki
Voit valmistaa tempeä paistettuna, grillattuna, friteerattuna tai keitettynä. Proteiinipitoinen tempe imee hyvin makua itseensä ja on todella monipuolinen raaka- aine ruoanvalmistuksessa. Tempe kypsyy paistinpannulla tai grillissä muutamassa minuutissa.
Tiesitkö, että Jalotempe on maailman ensimmäinen ja ainoa Reilun kaupan luomutempe?
Luomu tempe: Reilunkaupan luomusoijapapu – Proteiinia 23,4 %
Näitä tarvitset
MARINADI
1,5rkl
soijakastiketta
1rkl
balsamicoa
1/4tl
chiliä (*voit myös käyttää maun mukaan curry- tai valkosipulijauhetta)
LISÄKSI
salaattia, tomaattia, kurkkua ja muita lempisalattiaineksia
Näin valmistat
Kuutio Jalotempe kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksija paista öljyssä, kunnes pinta saa kauniin ruskeanvärin.
Mittaa marinadin ainekset lautaselle ja nostapaistetut Jalotempe-kuutiot lautaselle ja anna marinadin imeytyä n. 5 min. Kääntele kuutioita muutaman kerran marinoinnin aikana.
Tarjoa kuutiot salaatin, curryn tai wokin joukossaja viipaleet esim. leivän päällä. Käytä proteiinipitoista ja maukasta Jalotempeä suosikkiresepteihisi!