Voit valmistaa tempeä paistettuna, grillattuna, friteerattuna tai keitettynä. Proteiinipitoinen tempe imee hyvin makua itseensä ja on todella monipuolinen raaka- aine ruoanvalmistuksessa. Tempe kypsyy paistinpannulla tai grillissä muutamassa minuutissa.

Tiesitkö, että Jalotempe on maailman ensimmäinen ja ainoa Reilun kaupan luomutempe?

Luomu tempe: Reilunkaupan luomusoijapapu – Proteiinia 23,4 %

Ainesosat

MARINADI
  • 1,5 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1/4 tl chiliä (*voit myös käyttää maun mukaan curry- tai valkosipulijauhetta)
LISÄKSI
  • salaattia, tomaattia, kurkkua ja muita lempisalattiaineksia

VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: SOIJATEMPE ohje

  • Kuutio Jalotempe kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksi ja paista öljyssä, kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.

    Mittaa marinadin ainekset lautaselle ja nosta paistetut Jalotempe-kuutiot lautaselle ja anna marinadin imeytyä n. 5 min. Kääntele kuutioita muutaman kerran marinoinnin aikana.

    Tarjoa kuutiot salaatin, curryn tai wokin joukossa ja viipaleet esim. leivän päällä. Käytä proteiinipitoista ja maukasta Jalotempeä suosikkiresepteihisi!

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.