Kreikkalainen Gyros-pita paahtopaloilla
Ainesosat
Näin valmistat
Lämmitä uuni 215°C. Raasta kurkku ja valuta/purista ylimääräinen vesi pois. Lisää loput ainesosat, sekoita hyvin ja laita kylmään.
Pilko fenkoli ohuiksi siivuiksi ja levitä uunipellille bataattiranskalaisten kanssa. Pirskota öljyä kevyesti fenkolien päälle. Paista uunissa 20-30 min, kunnes fenkolit kypsiä ja ranskalaiset rapeita.
Valmista Jalotofu paahtopalat: Paista öljyssä rapeaksi ja lisää joukkoon tofu-gyros-mausteseos. Sekoita hyvin.
tai
Valmista Jalotofu Kylmäsavu: Avaa tofupaketti ja kuivaa pinta talouspaperilla. Pilko tofu suikaleiksi ja paista öljyssä rapeiksi. Mausta tofu-gyros-mausteseoksella.
Pilko tomaatit ja suikaloi punasipuli. Lämmitä pitaleivät uunissa.
Aloita pitojen täyttäminen tsatsikilla, tofulla, punasipulilla, tomaateilla, ranskalaisilla ja paahdetulla fenkolilla. Viimeistele annos tsatsikilla ja tuoreilla mintunlehdillä.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut