Täydelliset pitaleivän täytteet sisältävät airfryerissa valmistetut bataattiranskalaiset, rapeat tofupalat, vegaanisen tsatsikin ja vihanneksia. Täydelliset pitaleivän täytteet sisältävät airfryerissa valmistetut bataattiranskalaiset, rapeat tofupalat, vegaanisen tsatsikin ja vihanneksia. '

30 min

4 kpl pitaa

KREIKKALAISET PITALEIVÄT go AIRFRYER

Ei mikään "perus" pitäleipien resepti! Airfryerilla valmistetut bataattiranet ja rapeat tofut tekevät näistä next-level pitaleivät. Vegaaninen tsatsiki täydentää kokonaisuuden.

Airfryer-reseptit

Ruokavinkki

  • Airfryerissa valmistetut bataattiranskalaiset ja rapeat tofupalat ovat tämän täyteläisen pitaleipäreseptin juju. Jos sinulla ei ole airfryeria käytössäsi, kurkkaa gyros-pitaresepti rapeaksi paistetuilla tofupaloilla.
  • Vinkki: jos marinoitu punasipuli puhuttelee enemmän pitaleivissä, valmista se tällä reseptillä.
  • Hyvä tietää: suosittelemme käyttämään airfryeria käytettäessä valmiiksi marinoituja tofuja, sillä ne ovat optimaalisesti läpimaustuneita.
  • Huom! Huomioithan, että paistoaika voi vaihdella jonkin verran airfryerin mallista riippuen.
  • Kurkkaa myös muut reseptiaarrearkkumme airfryer-kasvisruokareseptit.

✅ Löydät linkistä kattavan Airfryer-reseptikoosteen!

Näitä tarvitset

Täytteet:

1pkt

Jalotofu Marinoitu 300g (tai muu marinoitu Jalotofu)

4kpl

pitaleipiä tai 2 isoa flatbreadia (gluteenittomia tarvittaessa)

½kpl

punasipuli

½kpl

kurkku

100g

fetaa (Ve)

200g

bataattiranskalaisia tai ranskalaisia

Tsatsiki:

200g

soijajogurttia

½kpl

kurkku

1kpl

tomaatti

1kpl

valkosipulin kynsi

½tl

kuivattua tilliä

¼tl

kuivattua minttua

ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria

Näin valmistat

  • Aloita tsatsikin valmistuksesta: Raasta kurkku siivilään ja anna kurkun nesteen valua pois siivilän läpi hetken aikaa. Hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki loput ainekset keskenään ja anna tsatsikin maustua jääkaapissa.
  • Pilko tomaatti ja kurkku paloiksi. Viipaloi punasipuli ohuiksi siivuiksi.
  • Aseta ranskalaiset airfryerin koriin. Revi Jalotofu suupalan kokoisiksi paloiksi ja lisää airfryerin koriin bataattien joukkoon. Säädä paistolämpötila 200-asteeseen ja paahda ensin 10 minuuttia. Sekoita ja paahda toiset 10 minuuttia.
  • Sivele pitaleipien päälle vettä ja lämmitä ne airfryerissa 150-asteessa 1-3 minuuttia.
  • Täytä pitaleivät rapealla revityllä tofulla, ranskalaisilla, kasviksilla ja tsatsikilla.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.