Rapea tofu valmistuu kätevästi arfryerillä ja se toimii erityisen hyvin täyteläisen bang bang -kastikkeen kanssa tarjoiltuna. Rapea tofu valmistuu kätevästi arfryerillä ja se toimii erityisen hyvin täyteläisen bang bang -kastikkeen kanssa tarjoiltuna. '

25 min

2-3 annokseen

(3)

BANG BANG -MAJONEESIKASTIKE ❤️ TOFU AIRFRYERILLA

Majoneesipohjainen Bang bang -kastike on sekoittanut maailman herkuttelijoiden päät. Syystäkin. Tulisen makea, täyteläinen kiinalaistyylinen kastike on TAIVAALLISTA! Rapea tofu, esimerkiksi airfryerilla valmistettuna, on sen luottopari.

Jalotofu Aasia

Airfryer-reseptit

Ruokavinkki

 • Rapea tofu takaa onnistumisen koukuttavassa bang bang -annoksessa. Se valmistuu helposti airfryerillä, mutta tofun voi myös paistaa pannulla rapeaksi tällä reseptillä.
 • Vinkki: revitty tofu on muotona paras rapeamman, kanamaisen lopputuloksen varmistamiseen. Yhdestä tofupakkauksesta valmistuu tofuja noin 2-3 annokseen.
 • Hyvä tietää: airfryeria käytettäessä suosittelemme valmiiksi marinoituja tofuja, sillä ne ovat optimaalisesti läpimaustuneita. Jalotofu Aasia sopii erityisen hyvin tofun valmistamiseen airfyerilla, sillä sen marinadissa käytetään japanilaista Mirin-kastiketta, jonka ansiosta tofun pinnasta tulee kauniin rapea.
 • Huom! Huomioithan, että paistoaika voi vaihdella jonkin verran airfryerin mallista riippuen.

✅ Löydät linkistä kattavan Airfryer-reseptikoosteen!

Näitä tarvitset

Airfryer-tofu:

1pkt

Jalotofu Aasia 300g

öljyä (valinnainen)

Bang Bang -kastike:

1dl

vegemajoneesia

2rkl

sweet & sour -kastiketta

1-2rkl

srirachakastiketta (säädä tulisuutta maun mukaan)

tofupakkauksen ylimääräinen marinadi

Lisäksi:

salaattia tai riisiä

avokadoa

parsakaalia ja/tai paprikaa

Koristeluun:

paahdettuja seesaminsiemeniä

ruohosipulia tai korianteria

salaatinkastiketta (valinnainen)

Näin valmistat

 • Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja nosta kylmään maustumaan.
 • Valmista tofuja varten haluamasi salaattipohja tai keitä riisi henkilömäärän mukaan.
 • Avaa Aasiatofu-paketti ja ota ylimääräinen marinadi talteen. Kuutioi tofu tai revi tofu sopiviksi peukalonkokoisiksi paloiksi. Esilämmitä airfryer 200-asteeseen. Pirskota tofukuutioiden päälle kevyesti öljyä (valinnainen) ja nosta paistokoriin. Paista tofuja 10 minuuttia. Ravista airfryerin koria tai kääntele tofukuutioita paistamisen puolessa välissä. Paista tofuja kunnes ne ovat halutun rapeita.
 • Mausta tofut (2-3 rkl) Bang Bang -kastikkeella. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja silputulla ruohosipulilla tai korianterilla. Lisää valmiit tofut salaatin tai lempikulhoannokseesi. Lisää tarjolle loput kastikkeesta.

Arvostelut

  Arvostelu

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.