Airfryerilla valmistettu tofu on kuutioina ihanan rapeaa ja se sopii hyvin salaattikulhon päälle proteiiniksi. Airfryerilla valmistettu tofu on kuutioina ihanan rapeaa ja se sopii hyvin salaattikulhon päälle proteiiniksi. '

25 min

2-3 annokseen

RAPEA AIRFRYER-TOFU JA SALAATTIKULHO

Kruunaa ruokaisa, terveellinen salaattikulho teriyakikastikkeella maustetulla ja airfryerissa rapeaksi valmistetulla tofulla. Salaattikulhoon voit valita haluamasi ainekset satokauden mukaan.

savutofu

marinoitutofu

Airfryer-reseptit

Ruokavinkki

  • Tofun saa rapeaksi helposti pienellä rasvamäärällä (tai jopa ilman rasvaa) airfryerillä, mutta se onnistuu myös pannulla paistamalla tällä reseptillä.
  • Vinkki: revitty tofu toimii muotona parhaiten rapean, kanamaisen lopputuloksen saavuttamiseen. Yhdestä tofupakkauksesta valmistat tofupaloja noin 2-3 annokseen.
  • Hyvä tietää: airfryeriin suosittelemme valmiiksi marinoituja tofuja, sillä ne ovat optimaalisesti läpimaustuneita. Jalotofu Aasia sopii tofun valmistamiseen airfyerilla erityisen hyvin, sillä sen marinadin japanilainen Mirin-kastike tekee tofun pinnasta kauniin rapean.
  • Huom! Huomioithan, että paistoaika voi vaihdella jonkin verran airfryerin mallista riippuen. Tarkistathan airfryerisi käyttöohjeista ennen reseptin valmistusta, soveltuuko leivinpaperi siihen. Älä laita pelkkää leivinpaperia tyhjään airfryeriin kuumennuksen ajaksi.
  • Katso myös muut tofu x airfryer-reseptimme ja inspiroidu!

✅ Löydät linkistä kattavan Airfryer-reseptikoosteen!

Näitä tarvitset

Airfryer-tofu:

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu, Marinoitu tai Aasia 300g

öljyä (valinnainen)

Salaatti:

salaattia tai versoja

mango

avokadoa

tomaattia

kurkkua

porkkanaa suikaleina

paprikaa

Lisäksi:

sweet & sour- tai salaattikastiketta

paahdettuja seesaminsiemeniä

ruohosipulia tai korianteria

Näin valmistat

  • Avaa savutofu-paketti ja leikkaa tofu kahdeksi siivuksi ja painele kuivaksi talouspaperin tai keittiöpyyhkeen välissä. Revi tofu sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Voit myös kuutioida tofun, mutta revitty tofu paistuu rapeammaksi kuin kuutiot.
  • Lisää tofut airfryeriin siihen tarkoitetussa leivinpaperissa ja pirskota kevyesti öljyä päälle. Öljyn lisääminen ei ole välttämätöntä, mutta se tekee tofun pinnasta rapeamman. Esilämmitä airfryer 190-asteeseen ja paista tofuja 10 minuuttia. Ravista airfryerin koria tai kääntele tofukuutioita paistamisen puolessa välissä. Sekoita tämän jälkeen teriyakikastike tofuihin ja paista vielä 5 minuuttia.
  • Valmista tofujen paistuessa salaattipohja ja lisää valmiit tofut joukkoon. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja silputulla ruohosipulilla tai korianterilla. Voi lisätä haluamaasi kastiketta annokseen, esimerkiksi sweet & sour- tai salaattikastiketta.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.