Herkkuleivät marinoidulla- tai savutofulla

(1)
20 min 1-5
Marinoitu tai kylmäsavu Jalotofu on leivän päällä super helppo, nopea, proteiinipitoinen ja herkullinen päällinen. Avaa vain tofupaketti ja siivuta päälle! ​
Katso video

Ainesosat

1 pkt Marinoitu tai Kylmäsavu -tofua
tomaattia
kurkkua
rucolaa
avokadoa
tuoreita yrttejä maun mukaan
punaista pestoa
sitruunan mehua
avokado- tai oliiviöljyä

Vinkki: testaa myös pestotofu-uunileipiä!

Näin valmistat

Jalotofun saa maistumaan leivän päällä vaikka näillä komboilla:

– avokadoa (voit maustaa mustapippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä)

– kurkkua tai vihreää omenaa

– rukolaa tai muita vihreitä

kylmäsavustettua Jalotofua

Tai…

– punaista pestoa

– tomaattia

– tuoretta basilikaa

marinoitua Jalotofua

Avaa tofupaketti ja leikkaa se siivuiksi. Aseta siivut talouspaperin väliin ja painele pinta kuivaksi. Aseta tofusiivut kuivalla pannulle ja paista noin 3 min käännellen. Lisää öljy ja paista hetki. Näin varmistat rapean paistopinnan ja lopputuloksen.

Voit myös käyttää tofua sellaisenaan suoraan leivän päälle.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme