10 min
neljälle
NOPEIN JA TÄYTELÄISIN PESTOKASTIKE EVER
Todella tykki pesto, joka on enemmäkin kastike! Pehmeä tofu antaa tälle raikkaalle yrttikastikkeelle kastikkeelle kermaisen pehmeyden, ja kuin siinä sivussa loistavan proteiinipitoisuuden. Pelastaa arjen 2 minuutin valmistusajalla. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton. Vähän kuin pesto upgraded.
Max10min
Ruokavinkki
Silken (aka Jalotofu Pehmeä) Tofu Isn’t Just a Protein – It’s a Sauce!
Näitä tarvitset
Pestopasta:
1pkt
Jalotofu Pehmeä (250 g)
1ruukku
basilikaa
1ruukku
lehtipersiljaa
1-2
valkosipulinkynttä
½
(luomu)sitruunan mehu ja kuori raastettuna
50g
paahdettuja pinjansiemeniä
2rkl
oluthiivahiutaleita
½tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Lisäksi
pastaa
raastettua parmesaania (kasvipohjaista)
Näin valmistat
- Sekoita kastikkeen ainekset tehosekoittimessa sileäksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Keitä pasta ja sekoita kastike joukkoon. Koristele annos parmesaanilla.