15 - 20 min

2-3:lle

RUOKAISA PASTASALAATTI IS BACK!

Kevät nostaa salaatit jalustalle! Pastasalaatti on niin back! Tee tämä ruokaisa ja helppo pastasalaatti piknikille, treeneihin, kevään juhliin tai ihan vaan arkeen. Reseptissä on hyvä salaattipohja ja muut täytteet on loputtomasti varioitavissa. Fiiliksen mukaan tästä tuunautuu vaikka Välimeren salaatti, kreikkalainen salaatti tai pestosalaatti max 15 minuutissa. Proteiinina käyttövalmiit Jalotofu Paahtopalat, joten mukana menossa on kaikki mitä tarvitset!

Ruokavinkki

Vinkki: ruokaisaan pastasalaattiin voit valmiiksi paahdettujen Jalotofu Paahtopalojen tilalle voi myös itse valmistaa ja maustaa rapeaa, pannumarinoitua tofua salaatin täytteeksi. Ohjeen löydät täältä.

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g (tai klassikko-sarjan valmiiksi maustettuja tofuja esim. Kylmäsavu tai Marinoitu)

100-150g

kierrepastaa (gluteenitonta tarvittaessa)

1pkt

valmista salaattisekoitusta tai Silmusalaattia

1rs

kirsikkatomaatteja

1

kypsä avokado

1

pieni punasipuli

½

kypsä mango

mustapippuria ja suolaa myllystä

seesaminsiemeniä koristeluun

½-dl

valmista salaatinkastiketta

Näin valmistat

  • Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Huuhtele se lopuksi kylmällä vedellä. Näin se pysyy napakkana salaatissa.
  • Valmista tofu: Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita valmiiksi maustetut Jalotofu Paahtopalat paistumaan 3-4 minuutiksi. Kääntele tofuja. Vähennä lämpöä ja paista tofuja niin kauan, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  • Kuori ja silppua punasipuli. Pilko mango, avokado ja kirsikkatomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi. Kokoa salaatti kaikista ainesosista, tuunaa muilla suosikkiaineksillasi ja pirskota päällä hieman salaatinkastiketta ja koristele seesaminsiemenillä.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.