Vinkki: valmiiksi paahdettujen Jalotofu Paahtopalojen tilalle voi myös itse valmistaa ja maustaa rapeaa, pannumarinoitua tofua salaatin täytteeksi. Ohjeen löydät täältä.

Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g (tai klassikko-sarjan valmiiksi maustettuja tofuja esim. Kylmäsavu tai Marinoitu)
  • 100-150g kierrepastaa (gluteenitonta tarvittaessa)
  • 1 pkt valmista salaattisekoitusta tai Silmusalaattia
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 kypsä avokado
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ kypsä mango
  • mustapippuria ja suolaa myllystä
  • seesaminsiemeniä koristeluun (valinnainen)
  • ½-dl valmista salaatinkastiketta

RUOKAISA PASTASALAATTI IS BACK! ohje

  • Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Huuhtele se lopuksi kylmällä vedellä. Näin se pysyy napakkana salaatissa.

    Valmista tofu: Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita valmiiksi maustetut Jalotofu Paahtopalat paistumaan 3-4 minuutiksi. Kääntele tofuja. Vähennä lämpöä ja paista tofuja niin kauan, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

    Kuori ja silppua punasipuli. Pilko mango, avokado ja kirsikkatomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi. Kokoa salaatti kaikista ainesosista, tuunaa muilla suosikkiaineksillasi ja pirskota päällä hieman salaatinkastiketta ja koristele seesaminsiemenillä.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.