NOPEIN JA TÄYTELÄISIN PESTOKASTIKE EVER

(1)
neljälle
Todella tykki pesto, joka on enemmäkin kastike! Pehmeä tofu antaa tälle raikkaalle yrttikastikkeelle kastikkeelle kermaisen pehmeyden, ja kuin siinä sivussa loistavan proteiinipitoisuuden. Pelastaa arjen 2 minuutin valmistusajalla. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton. Vähän kuin pesto upgraded.
Maukas pasta tofukastikkeella.

Silken (aka Jalotofu Pehmeä) Tofu Isn’t Just a Protein – It’s a Sauce!

Ainesosat

Pestopasta:
1 pkt Jalotofu Pehmeä (250 g)
1 ruukku basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
1-2 valkosipulinkynttä
½ (luomu)sitruunan mehu ja kuori raastettuna
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
2 rkl oluthiivahiutaleita
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
Lisäksi
pastaa (gluteenitonta tarvittaessa)
raastettua parmesaania (kasvipohjaista)

Näin valmistat

Sekoita kastikkeen ainekset tehosekoittimessa sileäksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Keitä pasta ja sekoita kastike joukkoon. Koristele annos parmesaanilla.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme