Silken (aka Jalotofu Pehmeä) Tofu Isn’t Just a Protein – It’s a Sauce!

Ainesosat

Pestopasta:
  • 1 pkt Jalotofu Pehmeä (250 g)
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • ½ (luomu)sitruunan mehu ja kuori raastettuna
  • 50 g paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2 rkl oluthiivahiutaleita
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
Lisäksi
  • pastaa (gluteenitonta tarvittaessa)
  • raastettua parmesaania (kasvipohjaista)

NOPEIN JA TÄYTELÄISIN PESTOKASTIKE EVER ohje

  • Sekoita kastikkeen ainekset tehosekoittimessa sileäksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Keitä pasta ja sekoita kastike joukkoon. Koristele annos parmesaanilla.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.