Parmesan-kuorrutettu tofu kesäperunoilla (V)

(1)
35 min 2-3:lle

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Marinoitu (300g) Luomu
2 rkl oliiviöljyä
Parmesan-kuorrute:
1,5 dl auringonkukansiemeniä
3 rkl ravintohiivahiutaleita
¼ tl valkosipulijauhetta
¼ tl suolaa
Lisäksi:
uusia perunoita neljälle, vegaanista margariinia/hyvän makuista öljyä, porkkanoita naatteineen, herneitä.

Näin valmistat

Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.

Blendaa kaikki parmesan-kuorrutteen ainekset karkeaksi muruksi.

Leikkaa tofu siivuiksi ja voitele öljyllä.

Kääntele tofun paloja parmesan-murussa siten, että jokainen sivu saa kuorrutteen.

Paista palasia uunissa n.20-25 min tai, kunnes palaset tuntuvat rapeilta ja paahtuneilta.

Keitä perunat.

Ennen tarjoilua voitele perunat margariinilla/öljyllä, ripottele päälle parmesan-murua ja porkkanan naatteja yrtiksi.

Tarjoile tofupalat perunoiden ja tuoreiden kasvisten kanssa.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme