30 min

2-3:lle

Parmesan-kuorrutettu tofu kesäperunoilla (V)

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Marinoitu (300g) Luomu (tai Kylmäsavu)

2rkl

oliiviöljyä

Parmesan-kuorrute:

1,5dl

auringonkukansiemeniä

3rkl

ravintohiivahiutaleita

¼tl

valkosipulijauhetta

¼tl

suolaa

Lisäksi:

uusia perunoita neljälle, vegaanista margariinia/hyvän makuista öljyä, porkkanoita naatteineen, herneitä.

Näin valmistat

  • Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.
  • Blendaa kaikki parmesan-kuorrutteen ainekset karkeaksi muruksi.
  • Leikkaa tofu siivuiksi ja voitele öljyllä.
  • Kääntele tofun paloja parmesan-murussa siten, että jokainen sivu saa kuorrutteen.
  • Paista palasia uunissa n.20-25 min tai, kunnes palaset tuntuvat rapeilta ja paahtuneilta.
  • Keitä perunat.
  • Ennen tarjoilua voitele perunat margariinilla/öljyllä, ripottele päälle parmesan-murua ja porkkanan naatteja yrtiksi.
  • Tarjoile tofupalat perunoiden ja tuoreiden kasvisten kanssa.

Arvostelut

    Arvostelu