| | '

30 min

2-3:lle

Parmesan-kuorrutettu tofu kesäperunoilla (V)

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Marinoitu (300g) Luomu (tai Kylmäsavu)

2rkl

oliiviöljyä

Parmesan-kuorrute:

1,5dl

auringonkukansiemeniä

3rkl

ravintohiivahiutaleita

¼tl

valkosipulijauhetta

¼tl

suolaa

Lisäksi:

uusia perunoita neljälle, vegaanista margariinia/hyvän makuista öljyä, porkkanoita naatteineen, herneitä.

Näin valmistat

  • Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.
  • Blendaa kaikki parmesan-kuorrutteen ainekset karkeaksi muruksi.
  • Leikkaa tofu siivuiksi ja voitele öljyllä.
  • Kääntele tofun paloja parmesan-murussa siten, että jokainen sivu saa kuorrutteen.
  • Paista palasia uunissa n.20-25 min tai, kunnes palaset tuntuvat rapeilta ja paahtuneilta.
  • Keitä perunat.
  • Ennen tarjoilua voitele perunat margariinilla/öljyllä, ripottele päälle parmesan-murua ja porkkanan naatteja yrtiksi.
  • Tarjoile tofupalat perunoiden ja tuoreiden kasvisten kanssa.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.