15 - 20 min

3-4 annosta

(1)

SHANGHAI FIRECRACKER: ⚡️NOPEA NUUDELIWOKKI

Salamannopea nuudeliwokki, johon et välttämättä tarvitse edes veistä! Todellinen firecracker, joka valmistuu pikana ja maistuu juuri niin tuliselta tai miedolta kuin haluat. Pannulle vain wokkivihannekset, tofu ja nuudelit ja viimeistely kiinalaisella wokkikastikkeella (hoisin tai sweet&sour). Tofuwokki DONE!

Tofuwokki

Shanghai ⚡️ Firecracker

Restaurant Ooh Ma Mi Noods! 🥡🥢

🥢 AASIA

Ruokavinkki

 • Valmiiksi aasialaisittain maustettu, revitty ja paahdettu tofu (Aasia Paahtopala) on tämän tofuwokin tähti. Se toimii annoksessa erityisen kanamaisesti.
 • Voit myös vaihtoehtoisesti paistaa annokseen valmiiksi aasialaiseen tyyliin marinoitua Klassikko-sarjan Aasia-tofua. Löydät täältä reseptin aasia-tofun paistamiseen!
 • Yhdestä revitty ja paahdettu tofu -pakkauksesta (250g) riittää tofupaloja 2-3 annokseen.
 • PS. Nimesimme annoksen Shanghai firecrackeriksi kunnianosoituksena supernopeille kiinalaisille wokeille, joiden mietous tai tulisuus voi olla juuri sellaista tulitusta kuin itse haluaa.
 • Nuudelivinkki: Vaikka pakkauksissa ohjeistetaan keittämään riisinuudelit, ne kannattaa ennemmin laittaa likoamaan kylmään veteen esivalmisteluiden (n. 15min) ajaksi. Näin ne eivät mene mössöksi wokkiin lisätessä.

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopalat Aasia tai Maustettu 250g

tai Jalotofu Aasia 300g (Klassikko)

1rs

valmiiksi pilkottuja wokkikasviksia 200g

tai

1 paprika, porkkana, punasipuli, paksoi pilkottuna

1-2rkl

öljyä paistamiseen

Lisäksi:

3-4levyä

levyä riisinuudeleita (n. 50-60g per henkilö)

2rkl

valkosipuli-chiliöljyä (Pirkka)

2-3rkl

sweet&sour- tai hoisin-kastiketta

1nippu

korianteria

1-2rkl

paahdettuja seesaminsiemeniä

valmista chilikastiketta

suolaa

Näin valmistat

 • Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Valuta nuudelit kypsennyksen jälkeen kylmän veden alla ja lisää joukkoon valkosipuli-chiliöljy. Sekoita hyvin. Raasta inkivääri ja silppua valkosipulit.
 • Kuumenna öljy pannulla ja lisää inkivääri ja valkosipulit. Lisää seuravaaksi wokkikasvikset, nuudelit ja revitty tofu (paahtopalat). Mausta paahtopalat kevyesti suolalla (valinnainen). Paista sekoittaen noin 3-4 minuuttia, kunnes kaikki ainekset ovat lämpimiä. Sekoita joukkoon sweet&sour- tai hoisin-kastike. Koristele seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla. Mikäli haluat annoksesta tulisen, niin lisää tässä vaiheessa chilikastiketta (esim. srirachaa).
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

  Arvostelu

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.