Paistettu thaimaalainen tofu nuudeli wokki resepti Paistettu thaimaalainen tofu nuudeli wokki resepti '

15 - 20 min

(2)

THAI TOFU-KASVISWOKKI

Ruokamatkaile uuden Jalotofu tuotteen kanssa Aasiaan ja nuudeliruokien herkulliseen maailmaan. Tästä ei arkiruoka nopeudu.

🥢 AASIA

Ruokavinkki

Näitä tarvitset

Tofuwokki

1pkt

Jalotofu Aasia 300g (tai Kylmäsavu/Marinoitu)

1+1rkl

öljyä paistamiseen

2-3levyä

riisinuudeleita

1-2rkl

makuöljyä nuudeleihin (esim Pirkka rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä)

1pkt

Thai wokkikasviksia 200g (esim Tuorekset)

tai

1

paprika, porkkana, punasipuli, paksoi, sokeriherne pilkottuna

Lisäksi:

1rkl

paahdettuja seesaminsiemeniä

1rkl

silputtua tuoretta chiliä

1-2rkl

silputtua ruohosipulia tai korianteria

limesiivuja

Näin valmistat

  • Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen henkilömäärän mukaan. Jäähdytä nuudelit ja sekoita joukkoon makuöljy.
  • Avaa Jalotofu Aasia -paketti ja valuta talteen pakkauksen ylimääräinen marinadi.
  • Kuutioi tofu ja laita pannulle. Paista kuivalla kuumalla pannulla 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
  • Vähennä lämpö puoleen ja lisää öljy. Paista 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
  • Ota lämpö pois ja lisää marinadi. Marinadi kiehahtaa nopeasti kuumalla pannulla ja ”loppumaustaa” tofun. Koristele halutessasi seesaminsiemenillä, silputulla chilillä ja ruohosipulilla. Nosta sivuun.
  • Paista wok-kasviksia öljyssä muutama minuutti, lisää nuudeli ja tofut. Paista hetki. Kokoa annos kulhoon ja koristele. Tarjoa limesiivujen kera.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.