15 - 20 min

(2)

THAI TOFU-KASVISWOKKI

Ruokamatkaile uuden Jalotofu tuotteen kanssa Aasiaan ja nuudeliruokien herkulliseen maailmaan. Tästä ei arkiruoka nopeudu.

Näitä tarvitset

Tofuwokki

1pkt

Jalotofu Aasia 300g (tai Kylmäsavu/Marinoitu)

1+1rkl

öljyä paistamiseen

2-3levyä

riisinuudeleita

1-2rkl

makuöljyä nuudeleihin (esim Pirkka rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä)

1pkt

Thai wokkikasviksia 200g (esim Tuorekset)

tai

1

paprika, porkkana, punasipuli, paksoi, sokeriherne pilkottuna

Lisäksi:

1rkl

paahdettuja seesaminsiemeniä

1rkl

silputtua tuoretta chiliä

1-2rkl

silputtua ruohosipulia tai korianteria

limesiivuja

Näin valmistat

  • Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen henkilömäärän mukaan. Jäähdytä nuudelit ja sekoita joukkoon makuöljy.
  • Avaa Jalotofu Aasia -paketti ja valuta talteen pakkauksen ylimääräinen marinadi.
  • Kuutioi tofu ja laita pannulle. Paista kuivalla kuumalla pannulla 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
  • Vähennä lämpö puoleen ja lisää öljy. Paista 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
  • Ota lämpö pois ja lisää marinadi. Marinadi kiehahtaa nopeasti kuumalla pannulla ja ”loppumaustaa” tofun. Koristele halutessasi seesaminsiemenillä, silputulla chilillä ja ruohosipulilla. Nosta sivuun.
  • Paista wok-kasviksia öljyssä muutama minuutti, lisää nuudeli ja tofut. Paista hetki. Kokoa annos kulhoon ja koristele. Tarjoa limesiivujen kera.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu