LOHTURUOKA LEVEL II: NUUDELIWOKKI
Ainesosat
Näin valmistat
Valmista kastike: esivalmistele ja mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä kastiketta noin 5 minuuttia.
Keitä nuudeleita kiehuvassa vedessä 3 minuuttia, huuhtele kylmällä vedellä huolellisesti ja valuta.
Pilko sienet, paprika ja paksoin lehdet sopivan kokoisiksi.
Kuumenna öljy pannulla, lisää paahtopalat ja pilkotut kasvikset. Mausta tofupalat kevyesti suolalla ja pippurilla. Paista 3-5 minuuttia sekoittaen. Kaada liemi joukkoon ja kiehauta. Lisää paksoin lehdet. Vähennä lämpö minimiin ja anna hautua noin 10 minuuttia. Poista limetinlehdet wokista. Tarjoile liemi nuudeleiden kanssa ja koristele annos korianterilla ja seesaminsiemenillä.
HELPPO TOFU-NUUDELIWOKKI
Lisää videoita YouTube-kanavallamme!Kokeile myös näitä
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut