KASVISBOLOGNESE (TEMPE) JA TUOREPASTAA
Ainesosat
Näin valmistat
Kuumenna pannu ja hienonna samalla sipuli,valkosipuli, raasta porkkana ja leikkaa varsiselleriohuiksi paloiksi.
Lisää kuumalle pannulle öljy ja kasvikset, paista.
Murusta pannulle tempe ja jatka paistamista, niin että tempe saa kullanruskean värin. Lisää tomaattimurska ja freesaa vielä hetki.
Kaada pannulle punaviinietikka ja perään tomaattimurska.
Mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 5-10 min.
Tarjoa pastan kanssa ja koristele basilikanlehdillä.
Helppo resepti tempen valmistukseen: pilko, paista, mausta
Lisää videoita YouTube-kanavallamme!Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut