4

KASVISBOLOGNESE (TEMPE) JA TUOREPASTAA

Se vegempi - mutta vähintään yhtä hyvä - bolognese! Kunnon loraus punaviiniviinietikkaa, tempeä, ripaus sokeria ja varsiselleri tekevät bolognesekastikkeelle pienen makuihmeen.

Näitä tarvitset

1

sipuli

2

valkosipulin kynttä

1pkt

Jalotempe Original Soijatempe

2-3

porkkanaa

2-3

varsisellerin vartta

30g

tomaattipyrettä

400g

tomaattimurskaa

3rkl

punaviinietikkaa

3-4rkl

öljyä paistamiseen

1rkl

sokeria

suolaa ja pippuria myllystä

LISÄKSI

tuorepastaa ja basilikaa

Näin valmistat

  • Kuumenna pannu ja hienonna samalla sipuli,valkosipuli, raasta porkkana ja leikkaa varsiselleriohuiksi paloiksi.
  • Lisää kuumalle pannulle öljy ja kasvikset, paista.
  • Murusta pannulle tempe ja jatka paistamista, niin että tempe saa kullanruskean värin. Lisää tomaattimurska ja freesaa vielä hetki.
  • Kaada pannulle punaviinietikka ja perään tomaattimurska.
  • Mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 5-10 min.
  • Tarjoa pastan kanssa ja koristele basilikanlehdillä.

Helppo resepti tempen valmistukseen: pilko, paista, mausta

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.