30 min

4

KASVISBOLOGNESE (TEMPE) JA TUOREPASTAA

Se vegempi - mutta vähintään yhtä hyvä - bolognese! Kunnon loraus punaviiniviinietikkaa, tempeä, ripaus sokeria ja varsiselleri tekevät bolognesekastikkeelle pienen makuihmeen.

Näitä tarvitset

1

sipuli

2

valkosipulin kynttä

1pkt

Jalotempe Original Soijatempe

2-3

porkkanaa

2-3

varsisellerin vartta

30g

tomaattipyrettä

400g

tomaattimurskaa

3rkl

punaviinietikkaa

3-4rkl

öljyä paistamiseen

1rkl

sokeria

suolaa ja pippuria myllystä

LISÄKSI

tuorepastaa ja basilikaa

Näin valmistat

  • Kuumenna pannu ja hienonna samalla sipuli,valkosipuli, raasta porkkana ja leikkaa varsiselleriohuiksi paloiksi.
  • Lisää kuumalle pannulle öljy ja kasvikset, paista.
  • Murusta pannulle tempe ja jatka paistamista, niin että tempe saa kullanruskean värin. Lisää tomaattimurska ja freesaa vielä hetki.
  • Kaada pannulle punaviinietikka ja perään tomaattimurska.
  • Mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 5-10 min.
  • Tarjoa pastan kanssa ja koristele basilikanlehdillä.

Helppo resepti tempen valmistukseen: pilko, paista, mausta

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu