KASVISBOLOGNESE (TEMPE) JA TUOREPASTAA

(1)
30 min 4
Se vegempi – mutta vähintään yhtä hyvä – bolognese! Kunnon loraus punaviiniviinietikkaa, tempeä, ripaus sokeria ja varsiselleri tekevät bolognesekastikkeelle pienen makuihmeen.
Katso video

Ainesosat

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 pkt Jalotempe Original Soijatempe
2-3 porkkanaa
2-3 varsisellerin vartta
30 g tomaattipyrettä
400 g tomaattimurskaa
3 rkl punaviinietikkaa
3-4 rkl öljyä paistamiseen
1 rkl sokeria
suolaa ja pippuria myllystä
LISÄKSI
tuorepastaa ja basilikaa

Näin valmistat

Kuumenna pannu ja hienonna samalla sipuli,valkosipuli, raasta porkkana ja leikkaa varsiselleriohuiksi paloiksi.

Lisää kuumalle pannulle öljy ja kasvikset, paista.

Murusta pannulle tempe ja jatka paistamista, niin että tempe saa kullanruskean värin. Lisää tomaattimurska ja freesaa vielä hetki.

Kaada pannulle punaviinietikka ja perään tomaattimurska.

Mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 5-10 min.

Tarjoa pastan kanssa ja koristele basilikanlehdillä.

Helppo resepti tempen valmistukseen: pilko, paista, mausta

Lisää videoita YouTube-kanavallamme!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme