TEMPEKULHO SATOKAUDEN KASVIKSILLA
Ainesosat
Näin valmistat
Tempe:
Leikkaa tempe noin puolen sentin siivuiksi. Sekoita soijakastike, appelsiinin mehu, limen mehu, agavesiirappi ja chilikastike keskenään. Mausta mustapippurilla.
Paista tempesiivut molemmin puolin rapeiksi ja ruskistuneiksi öljyn avulla. Kaada maustekastike joukkoon ja anna kiehua kokoon. Kääntele tempesiivuja, jotta kastike tarttuu niihin kunnolla.
Kastike:
Sekoita soijakastike, limen mehu, seesamiöljy ja sokeri keskenään niin, että sokeri liukenee. Mausta kastike sitruunaruohotahnalla ja hienonnetulla valkosipulilla.
Kulho:
Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Muista huuhdella kvinoa huolellisesti kuumalla vedellä ennen kypsentämistä.
Leikkaa broccoliinit muutamaan osaan ja kypsennä ne kevyesti keittämällä tai pannulla paistamalla.
Leikkaa paprika siivuiksi ja retiisit lohkoiksi. Hienonna chili.
Kokoa kulhot. Jaa kvinoa kulhoihin ja asettele sen päälle tempe ja vihannekset. Viimeistele chilillä ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile kulhon kanssa kastiketta ja limen lohkoja.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut