15 - 20 min

2-3:lle

Värikäs salaatti luonnon monimuotoisuuden puolesta

Jalotofu ❤️ WWF. Tämä värikäs satokauden salaatti juhlistaa yhteistyötämme WWF:n kanssa (bongaa panda Jalotofu maustamaton -pakkauksissa!). Luonnon monimuotoisuus ja sen säilyttäminen on meillä tekemisen ytimessä ja siksi syntyi tämä kaunis, vegaaninen salaatti. Suolaista ja makeaa, olkaa hyvät!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Maustamaton (luomu, 270g)

1pkt

lehtikaalia tai salaattisekoitusta

1kpl

punakaali (pieni/puolikas)

1kpl

raitajuuri

1kpl

kypsä mango

1dl

granaattiomenan siemeniä

2kpl

(veri)appelsiini

n. 2-3rkl

hoisin-kastiketta

2-4rkl

öljyä paistamiseen

2rkl

seesaminsiemeniä

Näin valmistat

  • Ota tofu paketista, halkaise ja painele se kuivaksi talouspaperin avulla. Kuutioi tofu.
  • Pese lehtikaali ja revi se kulhoon. Pilko punakaali, raitajuuri, mango ja 1,5 appelsiinia lehtikaalin joukkoon. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ainesten päälle ja sekoita hyvin.
  • Paista tofukuutioita öljyssä noin 5-10 min, kunnes niihin tulee rapea pinta. Ota levy pois päältä ja lisää Hoisin-kastike tofujen joukkoon ja sekoita hyvin. Paista vielä hetki.
  • Rakenna salaattiannos ja koristele granaattiomenan ja seesaminsiemenillä.

Jalotofun yleispaisto-ohje!

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu