04.01.2021
TofuTips-ruokavinkit
Vegeruoka
Tofu

Kuinka tehdä kasvisruokaa, joka on helppoa ja nopeaa?

Arki. Kiire. Helpot ja nopeat ruokaideat, joita ei vaan keksi. Ei hätää, ei paniikkia, kaikki hyvin! Nimittäin, onneksi on Jalotofu Paahtopalat. Tämä valmiiksi revitty, paahdettu ja halutessasi myös maustettu tofu on käyttövalmis luonnollinen kasviproteiini. Nappaa tästä vinkit, joilla kasvisruoka maistuu koko perheelle ja joiden avulla se on niin helppoa, ettet juuri ehdi kissaa sanoa, ennen kuin se on jo valmista!

Miksi viime syksynä kauppohin ilmestyneet Jalotofu Paahtopalat ovat olemassa? Ne kehitettiin yksinkertaisesti siksi, että kenenkään ei tarvitsisi suoda ajatustakaan sille, että kasvisruoka olisi jotenkin vaikeaa. Tai etenkään sille, että se ei maistuisi kaikille. Tai että siinä ei olisi tarpeeksi proteiinia.  

revitty-tofu-resepti

Toisin sanoen, Suomen revityin tofutuote syntyi, jotta sillä mahdollistetaan hyvä arki ja helppo ja nopea vegeruoka kaikille. Sellainen, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin, ikään, sukupuoleen, elämänkatsomukseen tai herkkuruokalistaan katsomatta. Eläimet ja maapallon hyvinvointi asettuvat myös Jalotofu Paahtopalasta hyötyvien kärkeen. Se on nimittäin luomua, hiilineutraalia (sekä muutenkin vähäpäästöistä) ja kaikin puolin muutenkin vastuullista. 

Jalotofu Paahtopalan kysynnästä päätellen osuimme oikeaan ja tuote on tuonut monen arkeen helpompaa, nopeampaa, herkullisempaa ja vastuullisempaa kasvisruokaa. Kokosimme nyt yhteen reseptit, joilla siinä onnistuu. Ja lisää on tulossa, sillä ideoita hyviin kasvisruokiin meillä riittää.

Koko perheen arkiset kasvisruoat 

“Arjen nopeat vegereseptit koko perheelle” on yleisimpiä meille esitettyjä kysymyksiä. Jep, kaikkihan sen tietävät, että välillä on ihan oikeasti haastavaa tehdä terveellistä kasvisruokaa, jota maistuu myös lapsille. Ja vielä hymyssä suin.

Paahtopalat ratkaisevat tämän ongelman. Niiden koostumus on nimittäin juuri sopivan rapea, revitty tofu on suupalan kokoinen ja se imee itseensä ruoasta makuja tehokkaasti. Millaista kotiruokaa siis tehdä niistä, kun pöydän ääressä istuvat myös kovimmat kriitikot lapset? 

Nopeat kasvisruoat-suosikkimme

Jalotofu paahtopalat resepti

Helpot vegereseptit työpäivän lounaaksi

Etätyö. Mieleen salaa hiipivät lounasmieliteot. Aikapaine. (Liian) tuttua monelle. Näitä hetkiä varten on syytä pitää jääkaapissa käyttövalmiit Jalotofu Paahtopalat. 

Etäpäivän nopea lounas tai toimistoon mukaan otettu eväsboksi voi olla sisällöltään kollegoissa kateutta aiheuttavan herkullinen, proteiinipitoinen ja jopa halpa kasvisruoka. Ja tietenkin sellainen, joka pitää mielen terävänä. Tai voihan se olla ihan kunnon mättöäkin. Koska sitähän tarvitaan aina välillä. Vaikka perjantaisin. 

Helpot kasvislounaat

Helpot vegereseptit työpäivän lounaaksi

Herkulliset, mutta luvattoman helpot kasvisruoat

Niihin hetkiin, kun haluat panostaa hyvään ruokaan, mutta et kuitenkaan käyttää juurikaan aikaa tofun kuivaamiseen, kasvisten pilkkomiseen, paistamiseen tia ylipäänsä mihinkään keittiössä säätämiseen, suosittelemme jälleen kerran kääntymään Jalotofu Paahtopalojen puoleen.

Valmiiksi revityt, paahdetut tofupalat sujahtavat vakuuttavimpiinkin resepteihin ja mukautuvat osaksi parhaita kasvisruokia. Sen, miten helppoa niitä on käyttää ja miten nopeasti niistä valmistuu ihan mikä vain ruoka, voi pitää omana salaisuutenaan. Tai kertoa siitä kaikille muillekin hyvää ja helppoa kasvisruokaa arvostaville. 

Tee vaikutus, mutta nopeasti -vegereseptit

Vegaanireseptit revitty tofu paahtopalat

Tarkkasilmäiset saattavat huomata meidän olevan varsin tyytyväisiä luomukseemme, Jalotofu Paahtopalaan. Se kun vaan toimii keskeisenä aineksena rakentamassa hyvää, helppoa ja nopeaa kasvisruokaa. Etsit sitten arkiruokaa lapsiperheelle, juhlaruokaa, terveellistä lounasta, treeniruokaa, retkiruokaa, mättöä tai kynttiläillallista kahdelle tai yhdelle. Tai jotain, mitä emme vielä ole keksineetkään (vinkkaathan meillekin , niin muutamme kasvisruokaideat toteutuksiksi!)? 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.