15 - 20 min
2-3:lle
Pestopasta tofulla ja sienillä
Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua. Tofun tilalla voit myös käyttää paistettua tempeä!
Näitä tarvitset
1pkt
Marinoitu tai Kylmäsavu Jalotofu
2-3rkl
öljyä paistamiseen
1pkt
herkkusieniä tai kanttarelleja
pastaa
versoja tai rucolaa
Pesto
2
kourallista basilikaa
3rkl
pinjasiemeniä
2-3
valkosipulia
4-5rkl
öljyä
5rkl
vettä
2-3rkl
sitruunamehua
2rkl
oluthiivahiutaleita
suolaa ja pippuria myllystä
Näin valmistat
- Murenna tai kuutio kuivattu Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu kuumalle pannulle. Ruskista noin 2-3 minuuttia
- Lisää joukkoon 2 rkl öljyä ja pilkotut sienet. Paista hetki.
- Mittaa blenderiin basilika, pinjansiemenet, valkosipuli, öljy, sitruunamehu, vesi, oluthiivahiutale, suola, pippuri ja surrrurrruta sileäksi! Maista ja lisää tarvittaessä suolaa tai mausteita.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta pasta ja laita sopiva annos pastaa lautaselle tai kulhoon. Lisää päälle pestoa, rucolaa tai versoja, sienitofupaistosta ja lopuksi vielä pestoa. Nauti hymyillen!