30 min

n. 2-4:lle

PAAHDETTU TOFU-TOMAATTIPASTA

Voiko makua pursuava kasvisruoka olla näin helppo? My Bliss Kitchenin Marita loihti meille reseptin, jossa tarvitsee vain keittää pastat ja paahtaa kirsikkatomaatit ja marinoitu tofu, samalla uunipellillä. Odotellessa voi vaikka heittäytyä sohvalle nauttimaan uunista leijailevasta tuoksusta.

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Marinoitu (300g) Luomu

2rasiaa

kirsikkatomaatteja (2 x 250g)

Merisuolahiutaleita

valkosipulia myllystä

chilimaustetta myllystä

mustapippuria myllystä

oliiviöljyä

penne pastaa (noin 75 g per ruokailija)

Näin valmistat

  • Laita uuni kuumenemaan 200C. Huuhtele kirsikkatomaatit ja laita ne leivinpaperin päälle uuninpellille. Valuta päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan (laita valkosipulia useampi rouhaisu).
  • Kuutioi kuivattu (marinoitu) Jalotofu ja laita tomaattien sekaan uuninpellille. Sekoittele niin, että öljy sekä mausteet tarttuvat tomaatteihin ja tofukuutioihin. Laita uuniin paahtumaan noin 15-20 minuutiksi. Voit halutessasi paahtoajan puolessa välissä käännellä tofuja, jotta ne saavat kauniin värin pintaan joka puolelle. Kun tomaatit ovat uunissa, keitä haluamasi pasta.
  • Kokoa annokset: pastaa alle, päälle kirsikkatomaatteja ja tofua, sekä tuoretta silputtua basilikaa, oliiveja ja purista vielä sitruunan mehua. Kruunaa annos (vegaanisella) parmesaanilla.
  • Tarjoiluun lisäksi tuoretta silputtua basilikaa, mustia oliiveja, sitruunan mehua javegaanista parmesaania. (Parmesaanin saa itse valmistettua helposti sekoittamalla macadamia tai cashew pähkinämurun sekaan valkosipulijauhetta, merisuolaa ja ravinto-/oluthiivahiutaleita maun mukaan.)

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.