Pestopasta tofulla ja sienillä

(1)
​Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua. Tofun tilalla voit myös käyttää paistettua tempeä!
Katso video

Ainesosat

1 pkt Marinoitu tai Kylmäsavu Jalotofu
2-3 rkl öljyä paistamiseen
1 pkt herkkusieniä tai kanttarelleja
pastaa
versoja tai rucolaa
Pesto
2 kourallista basilikaa
3 rkl pinjasiemeniä
2-3 valkosipulia
4-5 rkl öljyä
5 rkl vettä
2-3 rkl sitruunamehua
2 rkl oluthiivahiutaleita
suolaa ja pippuria myllystä

Näin valmistat

Murenna tai kuutio kuivattu Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu kuumalle pannulle. Ruskista noin 2-3 minuuttia

Lisää joukkoon 2 rkl öljyä ja pilkotut sienet. Paista hetki.

Mittaa blenderiin basilika, pinjansiemenet, valkosipuli, öljy, sitruunamehu, vesi, oluthiivahiutale, suola, pippuri ja surrrurrruta sileäksi! Maista ja lisää tarvittaessä suolaa tai mausteita.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta pasta ja laita sopiva annos pastaa lautaselle tai kulhoon. Lisää päälle pestoa, rucolaa tai versoja, sienitofupaistosta ja lopuksi vielä pestoa. Nauti hymyillen!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme