15 - 20 min

2-3:lle

Pestopasta tofulla ja sienillä

​Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua. Tofun tilalla voit myös käyttää paistettua tempeä!

Näitä tarvitset

1pkt

Marinoitu tai Kylmäsavu Jalotofu

2-3rkl

öljyä paistamiseen

1pkt

herkkusieniä tai kanttarelleja

pastaa

versoja tai rucolaa

Pesto

2

kourallista basilikaa

3rkl

pinjasiemeniä

2-3

valkosipulia

4-5rkl

öljyä

5rkl

vettä

2-3rkl

sitruunamehua

2rkl

oluthiivahiutaleita

suolaa ja pippuria myllystä

Näin valmistat

  • Murenna tai kuutio kuivattu Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu kuumalle pannulle. Ruskista noin 2-3 minuuttia
  • Lisää joukkoon 2 rkl öljyä ja pilkotut sienet. Paista hetki.
  • Mittaa blenderiin basilika, pinjansiemenet, valkosipuli, öljy, sitruunamehu, vesi, oluthiivahiutale, suola, pippuri ja surrrurrruta sileäksi! Maista ja lisää tarvittaessä suolaa tai mausteita.
  • Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta pasta ja laita sopiva annos pastaa lautaselle tai kulhoon. Lisää päälle pestoa, rucolaa tai versoja, sienitofupaistosta ja lopuksi vielä pestoa. Nauti hymyillen!
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu