Pestopasta tofulla ja sienillä
- Kategoriat:
- Pastat
Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua. Tofun tilalla voit myös käyttää paistettua tempeä!
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Marinoitu tai Kylmäsavu Jalotofu
- 2-3 rkl öljyä paistamiseen
- 1 pkt herkkusieniä tai kanttarelleja
- pastaa
- versoja tai rucolaa
Pesto
- 2 kourallista basilikaa
- 3 rkl pinjasiemeniä
- 2-3 valkosipulia
- 4-5 rkl öljyä
- 5 rkl vettä
- 2-3 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oluthiivahiutaleita
- suolaa ja pippuria myllystä
Pestopasta tofulla ja sienillä ohje
Murenna tai kuutio kuivattu Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu kuumalle pannulle. Ruskista noin 2-3 minuuttia
Lisää joukkoon 2 rkl öljyä ja pilkotut sienet. Paista hetki.
Mittaa blenderiin basilika, pinjansiemenet, valkosipuli, öljy, sitruunamehu, vesi, oluthiivahiutale, suola, pippuri ja surrrurrruta sileäksi! Maista ja lisää tarvittaessä suolaa tai mausteita.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta pasta ja laita sopiva annos pastaa lautaselle tai kulhoon. Lisää päälle pestoa, rucolaa tai versoja, sienitofupaistosta ja lopuksi vielä pestoa. Nauti hymyillen!
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.