10 min
HITTIRESEPTI: KOREAN TOFUBAGEL
Oletko jo maistanut Korean bagelia aasiatofulla ja porkkalalla? Niin hyvää, niin helppoa, ettei melkein usko todeksi. Suosittelemme kokeilemaan!
🥯 tofubagel
✅ RESEPTITOIVE
🥢 AASIA
Ruokavinkki
- Valmista marinoitu punasipuli tällä ohjeella edellisenä päivänä, niin kokoat bagelit noin 10-15 minuutissa. 🧅
- Valmista savustettu porkkana (porkkala) edellisenä päivänä tai käytä kätevää valmista Kalavale-tuotetta. 🥕
- Vain tofu tarvitsee paistaa. Yhdestä marinoidusta tofupaketista (300g) riittää noin 4-6 bagelin täytteeksi.
- Bageleina voit käyttää perinteisiä vesirinkeleitä (reiällä) tai tavallisia esim. siemensämpylöitä. Gluteenittomia tarvittaessa. 🥯
- Bagelin klassinen täyteyhdistelmä on tietysti maustamaton tuorejuusto, rapeaksi paistettu tofu, marinoitu punasipuli sekä avokado. 🥑
Kokeile myös näitä:
🇺🇸🍖 New York tofupastrami
🇫🇮🍤 Skagen bagel (max 5min.)
🇮🇹🥯 Mediterranean tofuhummus-bagel
Näitä tarvitset
Korean tofubagel:
4kpl
bagelia tai vastaavaa sämpylää
1pkt
Jalotofu Aasia 300g
1rkl
öljyä paistamiseen
1-2rkl
seesaminsiemeniä koristeluun
200g
maustamatonta tuorejuustoa esim. Mö Dreamy (Ve)
150-200g
valmista porkkalaa tai Kalavale-tuotetta
1kpl
kypsä avokado
salaatti- tai versoseosta
tuoretta korianteria silputtuna
valmista marinoitua punasipulia (valinnainen)
Näin valmistat
- Valmista Korean tofubagel: Avaa Jalotofu Aasia -paketti ja ota talteen pakkauksen ylimääräinen marinadi. Leikkaa tofu siivuiksi ja laita pannulle. Paista kuivalla kuumalla pannulla 2-3 minuuttia. Käännä kerran. Vähennä lämpö puoleen ja lisää öljy. Paista 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
- Ota lämpö pois ja lisää marinadi. Marinadi kiehahtaa nopeasti kuumalla pannulla ja ”loppumaustaa” tofun. Koristele seesaminsiemenillä.
- Leikkaa bagelit kahtia ja lämmitä leivänpaahtimessa tai uunissa. Levitä puoliskoille tuorejuustoa. Lisää paistettu tofu, savustettu porkkana ja loput täytteet.
Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä