15 - 20 min
4 annosta
SRIRACHA-MAJONEESI PAISTETULLE TOFULLE
Vegaaninen sriracha-majoneesi on sopivan tulinen ja oivallinen makupari tofulle! Parasta myös, että se valmistuu minuutissa vain kahdesta raaka-aineesta.
maustaminen
🥢 AASIA
Ruokavinkki
- Voit käyttää tofun maustamiseen itsetehtyä teriyaki-kastiketta tai vegaanista versiota oisterikastikkeesta!
Katso myös nämä suositut reseptit tofun marinointiin:
- Tofun (pika) marinointi ja rapeaksi paistaminen
- Max10min: nopea ja helppo pannumarinoitu tofu (suosittu!)
- Tofun kuivamarinointi ja glaseeraus (Sasu Laukkonen, Michelin-kokki)
Näitä tarvitset
2dl
majoneesia (Ve)
2rkl
sriracha-chilikastiketta
suolaa ja pippuria
½
limen mehu (valinnainen)
Tofu:
1pkt
Jalotofu Maustamaton 270g
1,5rkl
öljyä paistamiseen
1dl
teriyaki-, hoisin-, BBQ- tai vegaanista osterikastiketta
Näin valmistat
- Valmista majoneesi: Sekoita majoneesi ja Sriracha keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Purista halutessasi muutaman limesiivun mehu joukkoon. Nosta kylmään maustumaan.
- Valmista tofu: Leikkaa maustamaton tofu kahdeksi siivuksi ja painele kuivaksi keittiöpyyhkeen välissä. Kuutio tofu tai käytä siivuina.
- Kuumenna kuiva paistinpannu ja lisää tofupalat ruskistumaan. Paista 2-3 minuuttia välillä käännellen, kunnes tofu saa hieman pintaa ja viimeinen kosteus katoaa. Vähennä lämpö puoleen, lisää öljy ja jatka hetki paistamista.
- Ota lämpö pois ja kaada joukkoon valitsemasi kastike (teriyaki, hoisin, BBQ, vegaanista osterikastiketta). Sekoita ja anna hautua hetki. Lisää tofu lempiruokaasi ja lisämausta annos/tofut sriracha-majoneesilla.
Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä