tofun maustaminen on helppoa tofun maustaminen on helppoa '

15 - 20 min

4 annosta

SRIRACHA-MAJONEESI PAISTETULLE TOFULLE

Vegaaninen sriracha-majoneesi on sopivan tulinen ja oivallinen makupari tofulle! Parasta myös, että se valmistuu minuutissa vain kahdesta raaka-aineesta.

maustaminen

🥢 AASIA

Ruokavinkki

Katso myös nämä suositut reseptit tofun marinointiin:

Näitä tarvitset

2dl

majoneesia (Ve)

2rkl

sriracha-chilikastiketta

suolaa ja pippuria

½

limen mehu (valinnainen)

Tofu:

1pkt

Jalotofu Maustamaton 270g

1,5rkl

öljyä paistamiseen

1dl

teriyaki-, hoisin-, BBQ- tai vegaanista osterikastiketta

Näin valmistat

  • Valmista majoneesi: Sekoita majoneesi ja Sriracha keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Purista halutessasi muutaman limesiivun mehu joukkoon. Nosta kylmään maustumaan.
  • Valmista tofu: Leikkaa maustamaton tofu kahdeksi siivuksi ja painele kuivaksi keittiöpyyhkeen välissä. Kuutio tofu tai käytä siivuina. 
  • Kuumenna kuiva paistinpannu ja lisää tofupalat ruskistumaan. Paista  2-3 minuuttia välillä käännellen, kunnes tofu saa hieman pintaa ja viimeinen kosteus katoaa.  Vähennä lämpö puoleen, lisää öljy ja jatka hetki paistamista.
  • Ota lämpö pois ja kaada joukkoon valitsemasi kastike (teriyaki, hoisin, BBQ, vegaanista osterikastiketta). Sekoita ja anna hautua hetki. Lisää tofu lempiruokaasi ja lisämausta annos/tofut sriracha-majoneesilla.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.