15 - 20 min
THAI TOFU-KASVISWOKKI
Ruokamatkaile uuden Jalotofu tuotteen kanssa Aasiaan ja nuudeliruokien herkulliseen maailmaan. Tästä ei arkiruoka nopeudu.
🥢 AASIA
Ruokavinkki
- Löydät tästä linkistä lisää tofuwokkeja!
Näitä tarvitset
Tofuwokki
1pkt
Jalotofu Aasia 300g (tai Kylmäsavu/Marinoitu)
1+1rkl
öljyä paistamiseen
2-3levyä
riisinuudeleita
1-2rkl
makuöljyä nuudeleihin (esim Pirkka rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä)
1pkt
Thai wokkikasviksia 200g (esim Tuorekset)
tai
1
paprika, porkkana, punasipuli, paksoi, sokeriherne pilkottuna
Lisäksi:
1rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä
1rkl
silputtua tuoretta chiliä
1-2rkl
silputtua ruohosipulia tai korianteria
limesiivuja
Näin valmistat
- Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen henkilömäärän mukaan. Jäähdytä nuudelit ja sekoita joukkoon makuöljy.
- Avaa Jalotofu Aasia -paketti ja valuta talteen pakkauksen ylimääräinen marinadi.
- Kuutioi tofu ja laita pannulle. Paista kuivalla kuumalla pannulla 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
- Vähennä lämpö puoleen ja lisää öljy. Paista 2-3 minuuttia, välillä käännellen.
- Ota lämpö pois ja lisää marinadi. Marinadi kiehahtaa nopeasti kuumalla pannulla ja ”loppumaustaa” tofun. Koristele halutessasi seesaminsiemenillä, silputulla chilillä ja ruohosipulilla. Nosta sivuun.
- Paista wok-kasviksia öljyssä muutama minuutti, lisää nuudeli ja tofut. Paista hetki. Kokoa annos kulhoon ja koristele. Tarjoa limesiivujen kera.