Helpoin makaronilaatikko ikinä!

Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Marinoitu tai Kylmäsavu
  • 1 iso iso sipuli
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 400 g gluteenitonta makaronia (esim. Tervens kikhernemakaroni)
  • 1 kpl kasvisliemikuutio (esim. Herbamare)
  • 2,5 dl kaurakermaa (esim. sipulinmakuinen)
  • 2 dl kasvipohjaista juustoa raasteena (esim. Tescon savujuusto)
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • persiljaa

TOFUMAKARONILAATIKKO ohje

  • Keitä makaroneja kasvisliemikuution kera puolet pakkauksen suosituskeittoajasta. Kaada keitetyt makaronit siivilään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pintakuivaa tofu ja kuutio tai revi se tofumuruksi.

    Paista tofua paistinpannulla öljyssä 3-5 minuuttia ja kaada soijakastike joukkoon. Lisää pannulle sipulit ja paista hetki sekoittaen.

    Sekoita puolet makaroneista kevyesti öljyttyyn uunivuokaan, lisää kuullotetut tofut ja sipulit. Sekoita ja lisää loput makaroneista tasaiseksi kerrokseksi pinnalle. Mausta pippurilla ja suolalla. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

    Kaada kaurakerma vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes makaronit ovat saaneet kauniin rapean pinnan.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.