Tofuranskalaiset paistetaan airfryerissa rapeaksi ja dipataan itse tehtyyn vegaaniseen majoneesin. Tofuranskalaiset paistetaan airfryerissa rapeaksi ja dipataan itse tehtyyn vegaaniseen majoneesin. '

15 - 20 min

TOFURANSKALAISET AIRFRYERILLA & VEGAANINEN MAJO

Voiko olla totta? Tofusta tehdyt ranskalaiset, joissa on vähän rasvaa ja paljon proteiinia mutta syntisen hyvä maku. Voi! Airfryerilla tämä taikuus onnistuu parhaiten. Helppo vegaaninen majoneesi on must-dippi tofuranujen kylkeen.

Airfryer-reseptit

Ruokavinkki

 • Näiden rapeiden tofuranskalaisten taika (vähäinen määrä rasvaa + rapeus) piilee airfryerissa, mutta voit myös valmistaa tofuranskalaiset uunissa.
 • Maustamisvinkkejä tofuranskalaisille:
 • Cajun-tofut: Lisää 1-2 rkl cajun-maustetta riippuen siitä, kuinka mausteisia tofuranskalaisia haluat. Paista muutama minuutti lisää airfyerissa jos haluat ranskalaisiin ”mustantuneen” vaikutuksen.
 • Valkosipulitofut: Lisää 1 rkl jauhettua valkosipulia kypsennyksen viimeisen 4 minuutin aikana. Halutessasi ripottele valmiiden tofujen päälle tuoretta persiljaa ja ripaus vegaanista parmesaania.
 • Tryffelitofut: Mausta valmiit tofuranskalaiset tryffelillä maustetulla suolalla tai lorauksella tryffeliöljyä juuri ennen tarjoilua.
 • Huom! Huomioithan, että tofuranskalaisten paistoaika voi vaihdella jonkin verran airfryer-mallista riippuen.
 • Hyvä tietää: airfryeria käytettäessä suosittelemme käyttämään valmiiksi marinoituja tofuja, sillä ne ovat optimaalisesti läpimaustuneita. Näissä tofuranskalaisissa käytetty Jalotofu Aasia sopii erityisen hyvin tofun valmistamiseen airfyerilla. Sen marinadissa käytetty japanilainen Mirin-kastike tekee tofun pinnasta kauniin rapean.
 • Kurkkaa myös muut airfryer-reseptit tofulle.

✅ Löydät linkistä kattavan Airfryer-reseptikoosteen!

Näitä tarvitset

Tofuranskalaiset:

1pkt

Jalotofu Aasia 300g

2rkl

perunajauhoja tai maissitärkkelystä

1rkl

ravintohiivahiutaleita 

1rkl

öljyä (valinnainen)

Vegaaninen majoneesi:

1rkl

sitruunan mehua

1dl

makeuttamatonta soijajuomaa

1rkl

Dijon-sinappia (valinnainen)

3rkl

ruokaöljyä

Näin valmistat

 • Valmista tofut: Kuivaa tofut puhtaan keittiöpyyhkeen välissä painamalla kevyesti.
 • Leikkaa tofuista tikkuja ja pyörittele ne maissitärkkelyksessä ja sen jälkeen ravintohiivahiutaleissa. Voit suihkuttaa kevyesti öljyä tofun pintaan. Paista tofuranskalaisia airfryerissa 180-asteessa noin 15 minuuttia.
 • Katso vinkit tofuranskalaisten maustamiseen reseptin vinkkiosiosta.
 • Valmista majoneesi: Mittaa sitruunanmehu, dijon-sinappi, öljy ja soijajuoma kapeaan ja korkeaan kulhoon. Paina sauvasekoitin kulhon pohjalle ja nosta sauvasekoitinta varovasti ylöspäin sitä mukaa, kun seos emulgoituu. Tarkkaile paksuutta ja lisää öljyä tarvittaessa. Mitä enemmän öljyä käytät, sitä paksumpaa majoneesia saat aikaiseksi. Mausta makusi mukaan.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.