Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
  • n. 150 g lehtikaalia
  • 1 ps varsiparsakaalia tai varsikukkakaalia
  • 1 keskikokoinen bataatti
  • kourallinen saksanpähkinöitä 
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
Tahini kastike:
  • 1 iso rkl tahinia
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 1 rkl kylmää vettä
  • Ripaus suolaa

TALVIPÄIVÄN MUST: LÄMMIN SALAATTI-IHANUUS ohje

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori ja leikkaa bataatti kuutioiksi ja levitä ne pellille levitetyn leivinpaperin päälle. Pirskottele päälle hieman oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria. Paista uunissa noin 10 min. Tällä välin pilko varsiparsakaalit sekä lehtikaali pienemmiksi. Avaa Jalotofu Paahtopala -paketti ja painele pakettia, jotta tofupalat irtoavat toisistaan.

    Kun bataatit ovat kypsyneet 10 min, siirrä ne yhteen kulmaan pellillä, lisää pellille lehtikaali sekä varsiparsakaali ja ripottele päälle hieman öljyä ja suolaa. Kaada Jalotofu Paahtopalat pellille ja paista uunissa 10 min. Tee tällä välin tahinikastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen kulhossa. 

    Ota pelti uunista, sekoita kaikki ainekset joko kulhossa tai pellillä, ripottele päälle saksanpähkinöitä ja tarjoile kastikkeen kanssa.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.