10 min
2-3:lle
HUIJARIN ”NYHTÖPOSSU” KARAMELLIKASTIKKEELLA
Max10min
🥢 AASIA
Ruokavinkki
Tästä eteenpäin kotona kokkaaminen ei ole enää entisellään. Nimittäin nyt on mahdollista tehdä i-t-s-e huippuravintola Farangin supersuosittu kaakkois-aasiahenkinen karamellipossuannos vegeversiona – ja tarjoiluvalmiiksi vain siinä ajassa kun keität riisin!
Epäilyttääkö? Luulot pois ja nappaa K-kaupasta mukaasi Jim Lim by Farang karamellikastike ja käyttövalmiit, valmiiksi revityt Jalotofu Paahtopalat. Sitten heitä Paahtopalat pannulle öljyn kera, lisää kastike ja tarjoile kun riisi on kypsää!
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotofu Paahtopala Maustamaton tai maustettu 250g
2rkl
öljyä paistamiseen
1,5dl
Jim Lim Palmusokerikaramelli -kastiketta
1kpl
punainen chili
nippu korianteria
suolaa
2dl
riisiä
Näin valmistat
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis palmusokerikaramelli -kastike. Anna hautua hetki. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin kanssa ja koristele annos pilkotulla chilillä ja korianterilla.