HUIJARIN “NYHTÖPOSSU” KARAMELLIKASTIKKEELLA
- Määrä:
- 2-3:lle
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Wokit, Kastikkeet
Tästä eteenpäin kotona kokkaaminen ei ole enää entisellään. Nimittäin nyt on mahdollista tehdä i-t-s-e huippuravintola Farangin supersuosittu kaakkois-aasiahenkinen karamellipossuannos vegeversiona – ja tarjoiluvalmiiksi vain siinä ajassa kun keität riisin!
Epäilyttääkö? Luulot pois ja nappaa K-kaupasta mukaasi Jim Lim by Farang karamellikastike ja käyttövalmiit, valmiiksi revityt Jalotofu Paahtopalat. Sitten heitä Paahtopalat pannulle öljyn kera, lisää kastike ja tarjoile kun riisi on kypsää!
Ps. Mikäli et heti löydä palmusokerikaramellikastiketta lähi K-kaupastasi, niin voit korvata sen esimerkiksi HoiSin- tai Teriyakikastikeella.
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
- 2 rkl öljyä paistamiseen
- 1,5 dl Jim Lim Palmusokerikaramelli -kastiketta
- 1 kpl punainen chili
- nippu korianteria
- suolaa
- 2 dl riisiä
HUIJARIN “NYHTÖPOSSU” KARAMELLIKASTIKKEELLA ohje
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis palmusokerikaramelli -kastike. Anna hautua hetki. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin kanssa ja koristele annos pilkotulla chilillä ja korianterilla.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Enni Sakari
Ai että mitä HERKKUA! 6/5
Pamela
Mielettömän hyvää!