10 min

2-3:lle

(2)

HUIJARIN ”NYHTÖPOSSU” KARAMELLIKASTIKKEELLA

Max10min

Ruokavinkki

Tästä eteenpäin kotona kokkaaminen ei ole enää entisellään. Nimittäin nyt on mahdollista tehdä i-t-s-e huippuravintola Farangin supersuosittu kaakkois-aasiahenkinen karamellipossuannos vegeversiona – ja tarjoiluvalmiiksi vain siinä ajassa kun keität riisin!

Epäilyttääkö? Luulot pois ja nappaa K-kaupasta mukaasi Jim Lim by Farang karamellikastike ja käyttövalmiit, valmiiksi revityt Jalotofu Paahtopalat. Sitten heitä Paahtopalat pannulle öljyn kera, lisää kastike ja tarjoile kun riisi on kypsää!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g

2rkl

öljyä paistamiseen

1,5dl

Jim Lim Palmusokerikaramelli -kastiketta

1kpl

punainen chili

nippu korianteria

suolaa

2dl

riisiä

Näin valmistat

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis palmusokerikaramelli -kastike. Anna hautua hetki. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin kanssa ja koristele annos pilkotulla chilillä ja korianterilla.

Arvostelut

    Arvostelu