Tästä eteenpäin kotona kokkaaminen ei ole enää entisellään. Nimittäin nyt on mahdollista tehdä i-t-s-e huippuravintola Farangin supersuosittu kaakkois-aasiahenkinen karamellipossuannos vegeversiona – ja tarjoiluvalmiiksi vain siinä ajassa kun keität riisin!
Epäilyttääkö? Luulot pois ja nappaa K-kaupasta mukaasi Jim Lim by Farang karamellikastike ja käyttövalmiit, valmiiksi revityt Jalotofu Paahtopalat. Sitten heitä Paahtopalat pannulle öljyn kera, lisää kastike ja tarjoile kun riisi on kypsää!
Ainesosat
Näin valmistat
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis palmusokerikaramelli -kastike. Anna hautua hetki. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin kanssa ja koristele annos pilkotulla chilillä ja korianterilla.
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Pamela says:
Mielettömän hyvää!
Enni Sakari says:
Ai että mitä HERKKUA! 6/5