Tästä eteenpäin kotona kokkaaminen ei ole enää entisellään. Nimittäin nyt on mahdollista tehdä i-t-s-e huippuravintola Farangin supersuosittu kaakkois-aasiahenkinen karamellipossuannos vegeversiona – ja tarjoiluvalmiiksi vain siinä ajassa kun keität riisin!

Epäilyttääkö? Luulot pois ja nappaa K-kaupasta mukaasi Jim Lim by Farang karamellikastike ja käyttövalmiit, valmiiksi revityt Jalotofu Paahtopalat. Sitten heitä Paahtopalat pannulle öljyn kera, lisää kastike ja tarjoile kun riisi on kypsää!

Ps. Mikäli et heti löydä palmusokerikaramellikastiketta lähi K-kaupastasi, niin voit korvata sen esimerkiksi HoiSin- tai Teriyakikastikeella.

 

Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 1,5 dl Jim Lim Palmusokerikaramelli -kastiketta
  • 1 kpl punainen chili
  • nippu korianteria
  • suolaa
  • 2 dl riisiä

HUIJARIN “NYHTÖPOSSU” KARAMELLIKASTIKKEELLA ohje

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

    Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis palmusokerikaramelli -kastike. Anna hautua hetki. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin kanssa ja koristele annos pilkotulla chilillä ja korianterilla.

  • Arvostelut
    Enni Sakari
    5 / 5

    Ai että mitä HERKKUA! 6/5

    Pamela
    5 / 5

    Mielettömän hyvää!

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.