30 min
5-6 annosta
LÄMPIMÄT VOILEIVÄT ELI LÄMPPÄRIT
NÄLKÄ? Tässä tulee lämppäreiden eli arjen nopeiden uunivoileipien tofuversio! Valmista herkullinen lämppäripelti latomalla leipäpalat pellille. Voitele leivät, mausta pestolla tai sinapilla, täytä marinoidulla tai kylmäsavutofulla ja mehevällä vegejuustolla. Mikäli olet ennakkoon valmistanut meidän reseptillä NoFetaa tofusta, niin se sopii myös täydellisesti tähän täytteeksi.
🥇 Paras proteiini 2023 ja 2024
🔥 Savutofu
Ruokavinkki
Yhdestä tofupaketista tulee noin 5-6 siivua uunileipiä varten. Löydät myös suositun NoFeta-reseptin täältä!
Näitä tarvitset
Uunivoileivät:
1pkt
Jalotofu Kylmäsavu tai Marinoitu (300g)
voita tai margariinia (kasvipohjaista tarvittaessa)
2-3rkl
punaista tai vihreää pestoa tai sinappia
1prk
ananasrenkaita (ohuiksi puolitettuna)
1ps
hyvin sulavaa juustoraastetta (kasvipohjaista tarvittaessa)
leipää
No"feta"-leivät:
200-300g
valmista NoFetaa
leipää
1rs
kirsikkatomaatteja
kuivattua basilikaa
1-2rkl
tryffeli- tai oliiviöljyä
Näin valmistat
- Laita uuni lämpenemään 240-250 asteeseen.
- Avaa tofupaketti ja painele pinta kuivaksi talouspaperilla tai keittiöpyyhkeen avulla. Leikkaa ohuiksi siivuiksi.
- Voitele leivät voilla/margariinilla, sivele ohut kerros pestoa tai sinappia, lisää puoliksi siivutetut ananakset ja tofut. Kuorruta juustoraasteella. Paista uunin keskitasolla 10-15min, kunnes uunileivät ovat valmiita.
- NoFeta-uunileivät: Valmista tofusta valmistettu ”feta” 2-3 tuntia aikaisemmin tai edellisenä päivänä. Voitele leivät ja lisää fetasiivu, kirsikkatomaatteja, kuivattua basilikaa ja pirskottele päälle hieman (tryffeli)öljyä. Paista uunin keskitasolla 10-15min, kunnes uunileivät ovat valmiita.