NOPEA AASIALAINEN SOIJALIEMI JA RAPEA TOFU
Ainesosat
Näin valmistat
Irrota korianterin lehdet ja säästä varret. Hienonna valkosipulit, chili ja korianterin varret. Raasta inkivääri ja sitruuna. Ota sivuun 1 tl raastettua sitruunan kuorta ja chiliä tofuja varten. Pilko porkkana ohuiksi siivuiksi.
Kaada kattilan pohjalle 1 rkl seesamiöljyä ja lisää kaikki pilkotut ja raastetut kasvikset. Paista hetki. Kaada joukkoon vesi, sitruunamehu, soijakastike, riisiviinietikka, siirappi, seesamiöljy ja limelehdet. Anna kiehua 5 min ja jätä hautumaan kannen alle miedolle lämmölle. Valmista riisinuudelit ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista tofut rapeiksi. Koristele seesaminsiemenillä, chilillä ja sitruunalla. Kokoa annos kulhoon aloittaen nuudeleista ja tofuista. Kaada kuuma liemi päälle ja koristele korianterinlehdillä.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut