parhaimmat reseptit pääsiäiseen
22.12.2023
TofuTips-ruokavinkit
Vegeruoka
Tofu

Pääsiäisen herkkureseptit x 30

Mitä kasvisruokaa pääsiäisen tarjoiluihin? Kokosimme yhteen väri- ja makuloistoa sisältäviä kasvisreseptejä pääsiäismenun koostamisen avuksi. Nämä rennosti valmistuvat pastat, curryt ja muut sivustomme suositut kasvisruokareseptit luovat helposti maistuvan keväisen juhlatunnelman. Tarjoile sitruunaista pasta limonelloa, hauduta mausteinen curry tai korma, leivo peltipiirakka tai pyöräytä savutofu-parsapiirakka. Vaihtoehtoja riittää joka tilanteeseeen. Nauttikaamme! 

Pääsiäisen rennot ja maistuvat kasvisruoat – klikkaa kuvaa niin pääset suoraan reseptiin:

Värikkäät ja mausteiset curryt

Aasialaistyyppiset curryt kuuluvat monen suosikkiruokiin. Sopivasti mausteinen ja herkullisesti tuoksuva curry tuo väriä pääsiäisen tarjoiluihin. Kokeile varsinkin suosittua panang curry -reseptiä!

Keitot joka makuun

Keittoja löytyy jokaiseen makuun ja ne ovat helppoja valmistaa esimerkiksi pääsiäismenun alku- tai pääruoaksi. Ruokaisien kasviskeittojen kantavana teemana ovat sitruksiset ja kermaiset maut. Revityllä tai kuutoidulla tofulla korvaat maistuvasti kanan tai lihan.

Kata pöytä klassikoilla

Herkullisin pääsiäismenu syntyy klassikoista. Tässä muutama sivustomme kaikkien aikojen suosituimmista resepteistä. Testaa varsinkin korman ja lasagnen reseptejä!

Brunssien rennot leivät ja piirakat

Onko olemassa joku, joka ei tykkää parsapiirakasta tai vanhanajan ”liha”peltipiirakasta? Ei ainakaan enää sitten, kun on maistanut näitä! Voit myös valmistaa molemmat kätevästi ennen vieraiden tuloa. Pääsiäispyhien brunsseihin suosittelemme tofu-mangoleipiä, jotka katoavat nopeasti lautaselta!

Värikkäät ja maistuvat kasvispastat

Sitruunaa, kermaa, kurkumaa ja currya – tässä makuyhdistelmä, josta syntyy pääsiäisen herkkupasta! Kokeile myös klassikko pasta carbonaraa.

Tacot, tortillat ja gyros-pita

Pääsiäisen ruokajuhlien järjestäminen ei vaadi muuta kuin ruokaa notkuvat pöydät ja ystävät ympärille. Tässä muutama resepti mitkä auttavat sinua luomaan aidon yhteisen taco fiesta tunnelman! Suosittelemme myös kokeilemaan makumatkaa Kreikkaan gyros-pitojen avulla.